Upside-down cupcakes
Antal personer
Forberedelses tid
10-12
stk
2
timer
Antal personer
Forberedelses tid
10-12
stk
2
timer
Ingredienser
Dej
175
g
Sukker
100
g
Stuetempereret smør
3
stk
Økologiske æg
220
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
1
dl
Sødmælk
Fyld
1
dåse
Karamelliseret mælk
4-5
stk
Pærer
Instruktioner
Dej
Tænd ovnen på 200° C almindelig ovn
Pisk sukker og smør sammen til en luftig masse
Pisk et æg i ad gangen, og husk at piske godt mellem hvert æg
Bland mel og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen.
Vend til sidst mælken i dejen og forbered fyldet
Fyld
Skær pærne i tynde skiver
I bunden af dine muffinsforme fordeler du den karamelliseret mælk og kommer en pære skive ned i bunden.
Herefter fylde du dine formene med din dej og bager kagerne midt i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne.
Vend kagerne på hovedet og karamellen vil løbe langs siderne på dine kage og de er klar til servering.