Forberedelses tid | 2 timer |
Antal personer |
stk
|
Ingredienser
Dej
- 175 g Sukker
- 100 g Stuetempereret smør
- 3 stk Økologiske æg
- 220 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 1 dl Sødmælk
Fyld
- 1 dåse Karamelliseret mælk
- 4-5 stk Pærer
Ingredienser
Dej
Fyld
|
|
Instruktioner
Dej
- Tænd ovnen på 200° C almindelig ovn
- Pisk sukker og smør sammen til en luftig masse
- Pisk et æg i ad gangen, og husk at piske godt mellem hvert æg
- Bland mel og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen.
- Vend til sidst mælken i dejen og forbered fyldet
Fyld
- Skær pærne i tynde skiver
- I bunden af dine muffinsforme fordeler du den karamelliseret mælk og kommer en pære skive ned i bunden.
- Herefter fylde du dine formene med din dej og bager kagerne midt i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne.
- Vend kagerne på hovedet og karamellen vil løbe langs siderne på dine kage og de er klar til servering.
Del denne opskrift
No Comments