Pærekage
Antal personer
Forberedelses tid
10-12
personer
2
timer
Antal personer
Forberedelses tid
10-12
personer
2
timer
Ingredienser
Dej
300
g
Rørsukker
130
g
Stuetempereret smør
3
stk
Økologiske æg
240
g
Hvedemel
2 1/2
stk
Bagepulver
130
g
Cremefraiche 38%
Fyld
4
stk
Friske pærer med stilk
Instruktioner
Dej
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Pisk rørsukker og smør sammen med en elpisker og tilsæt et æg af gangen og husk at piske imellem hvert æg.
Rør hvedemel og bagepulver sammen. Sigt herefter mel og bagepulver, og tilsæt cremefraiche og rør massen sammen.
Hæld lidt af dejen i formen (Aflang silikoneform)
Skræld dine pærer og skær bunden af dem så den er flad og placer dem i bunden af formen.
Hæld resten af dejen i formen og bag kagen i 35-45 minutter.
Samling
Lad kagen køle let af i formen og tag den herefter ud på dit servingsfad og drys med flormelis gemme en sigte og den er klar til servering! 🙂