Forberedelses tid | 2 timer |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Dej
- 300 g Rørsukker
- 130 g Stuetempereret smør
- 3 stk Økologiske æg
- 240 g Hvedemel
- 2 1/2 stk Bagepulver
- 130 g Cremefraiche 38%
Fyld
- 4 stk Friske pærer med stilk
Ingredienser
Dej
Fyld
|
|
Instruktioner
Dej
- Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
- Pisk rørsukker og smør sammen med en elpisker og tilsæt et æg af gangen og husk at piske imellem hvert æg.
- Rør hvedemel og bagepulver sammen. Sigt herefter mel og bagepulver, og tilsæt cremefraiche og rør massen sammen.
- Hæld lidt af dejen i formen (Aflang silikoneform)
- Skræld dine pærer og skær bunden af dem så den er flad og placer dem i bunden af formen.
- Hæld resten af dejen i formen og bag kagen i 35-45 minutter.
Samling
- Lad kagen køle let af i formen og tag den herefter ud på dit servingsfad og drys med flormelis gemme en sigte og den er klar til servering! 🙂
Del denne opskrift
No Comments