I cafeen jeg havde i sommerferien fandt jeg hurtigt ud af, at I var vilde med cheesecake, så jeg nåede at producere cheesecakses i alle mulige forskellige varianter.
Jeg har en kæmpe forkærlighed for cheesecakes og det er en af mine absolut yndlingskager.
Så her får i endnu en, denne gang i en koldskålsversion! 🙂
Opskriften fåes i ‘BYG DIN EGEN LAGKAGE’
Forberedelses tid | 2 timer |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Kammerjunkebund
- 200 g Digestive kiks
- 200 g Kammerjunker
- 200 g Smør
Ostecreme med koldskål
- 7 blade Husblas
- 2 stk Usprøjtet citroner
- 300 g Neutral flødeost
- 2 dl Koldskål
- 75 g Flormelis
- 2 tsk Vaniljesukker
- 2 dl Fløde
- 10-15 stk Friske jordbær
Jordbær gele
- 5 blade Husblas
- 2 stk Usprøjtet citroner
- 250 g Jordbær - frosne eller friske
- 75 g Sukker
Pynt
- 50 g Vand
- 50 g Sukker
- 50 g Hvid chokolade
- 6 stk Friske jordbær med stilk
Ingredienser
Kammerjunkebund
Ostecreme med koldskål
Jordbær gele
Pynt
|
|
Recipe Notes
Opskriften findes
Del denne opskrift
No Comments