Forberedelses tid | 1 time |
Antal personer |
stk
|
Ingredienser
Tærtebund
- 250 g Hvedemel
- 50 g Grahamsmel
- 150 g Stuetempereret smør
- 100 g Flormelis
- 1 stk Økologisk æg
Karamel fyld
- 1 dåse Karamelliseret mælk
- 1 tsk Læsø salt
Ingredienser
Tærtebund
Karamel fyld
|
|
Instruktioner
Tærtebund
- Kom alle ingredienser ned i en skål og ælt dejen sammen med dine hænder.
- Når dejen er helt glat kommer du den i en frysepose og kommer den i køleskabet i 30 minutter. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
- Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og lig den over dine små tærte form. Prik huller i bunden af tærte formen eller blindbag den. Bag den til den er let gylden, 15-18 minutter.
Karamel fyld
- Fyld tærterne med karamel og drys med Læsø salt. Nydes eventuelt med friske pæreskiver eller hvad du ellers kunne foretrække!
Del denne opskrift
No Comments