Cheesecake med abrikos, ananaskirsebær og saltkaramelpopcorn! - Liv Martine

Cheesecake med abrikos, ananaskirsebær og saltkaramelpopcorn!

Som jeg nævnte før, cheesecakes var populære i cafeen og tro mig, jeg har så mange opskrifter! Og nu er der som sagt endelig tid og overskud til at jeg kan få dem skrevet ind og dele med jer.
Tro det eller ej, bloggen opdateres sgu 😛

Hvis I vil have fingrene i de saltede karamelpopcorn så kan I få opskriften i min nye bog, som kan forudbestilles lige HER! 😀

Print Recipe
Cheesecake med abrikos, ananaskirsebær og saltkaramelpopcorn!
Denne kage var utrolig populær hos mændene der besøgte cafe, dont know why. Men de var hvert fald vilde efter denne cheesecake!
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Kiksebund med havrekiks
Abrikoslag
Ostecreme
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Kiksebund med havrekiks
Abrikoslag
Ostecreme
Instruktioner
Kiksebund med havrekiks
  1. Start med at banke kiksene til en mel. Enten i en foodprocessor eller kom dem i en pose og bank dem med en kageruller til de er forvandlet til en kiksemel.
  2. Smelt smøret ved middelvarme og hæld det over kiksemelet og rør det sammen.
  3. Tag din springform (20-22 cm) og beklæd bunden med bagepapir og siderne med kageplast og fordel kiksebunden i formen. Kom den på køl mens du forbereder abrikos laget.
Abrikos lag
  1. Sæt dit husblas i blød i koldt vand i minimum 10 minutter.
  2. Varm abrikosgrøden op til lige under kogepunket. Vrid din husblas for vand og smelt sammen med grøden.
  3. Hæld det over din kiksebund og kom den på frys i 30 minutter.
Ostecreme
  1. Sæt dit husblas i blød i koldt vand i minimum 10 minutter.
  2. Riv skallen af din appelsinskal ned i en skål. Pres herefter saften ned i en gryde og varm det op. Når den er varmet op lige inden kogepunktet tages den af varmen. Vrid din husblas for vand og lad den smelte sammen med appelsinsaften. Lad den køle mens du forbereder resten af cremen.
  3. I skålen med appelsinskal kommes flødeost, flormelis og vaniljesukker. Rør massen sammen. Pisk herefter fløden til en let flødeskum, endelig ikke for hårdt pisket.
  4. Bland nu lidt af ostecremen i din appelsinsaft med husblas. Herefter vendes det over i den resterne ostecreme. Vend herefter halvdelen af flødeskummet i og derefter vendes hele blandingen over i den resternede flødeskum. Denne gøres for at vi undgår for store temperaturudsving og derved får vi ingen husblas trevler!
  5. Fordel massen over din kiksebund. Sæt kagen på frys i 30 minutter og den er klar til at blive pyntet.
Pynt
  1. Placer dine smukke ananaskirsebær og drys med dine saltkaramel popcorn! Og der er serveret!! 🙂
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.