GLÆDELIG FARS DAG

Reklame KitchenAid 

Samarbejdet fortsætter – HURRA!

Jeg er så glad for mit ambassadørskab og samarbejde med KitchenAid fortsætter i hele 2021 og det gør mig SÅ GLAD OG STOLT! Derfor kan I glæde jer til mange flere anmeldelser og lækre opskrifter i samarbejde med KitchenAid !! 

Jeg føler mig så beæret over, at jeg har fået lov til, at være den danske ambassadør. Det gør mig så stolt indeni!

Det skal fejres, og det skal det også sammen med fars dag <3

FARS DAG

I dag er det fars dag, og det er som mange af jer nok ved, Mads allerførste fars dag. Derfor har Frode og jeg forberedt en lækker omgang morgenmad i samarbejde med KitchenAid. 

Mads elsker vores Pebble palm KitchenAid, og det er derfor den vi har valgt til, at stå fremme i vores køkken. Jeg brugte K400 og vores smukke brødrister til at diske op med en lækker og sund omgang morgenmad med lækker smoothie dertil. 

SMOOTHIE OPSKRIFT

Smoothie opskrift 
1,5 dl juice 
1 dl yoghurt 
200 g frosne jordbær 
2 bananer 
2 dadler (uden sten) 
1 håndfuld isterninger 

Kom først væsken ned i din K400, og derefter resten af dine ingredienser. Start din K400 og lad den gøre arbejdet. 

Det som er så genialt ved K400 det er, at den er så kraftig, at den kan blende stort set alt. Ikke noget med, at du skal have en ske derned i eller ryste blenderen, NIX den klarer det for dig på nul komma fem. 
Mads synes sommetider, at jeg kommer for mange spændende ting i mine smoothies, men denne er han vild med. Simpel, lækker og en god konsistens. 

Derudover serverede Frode og jeg æg fra egne høns og ristede et par skiver rugbrød på vores brødrister. 

Brødristeren er genial fordi den først og fremmest er smuk at have til at stå fremme, og fordi den sænker/løfter toast/rugbrøds automatisk og holder dem forsigtigt varme.vi ELSKER vores brødrister herhjemme! 
Desuden har den også en optøningsfunktion hvor den forsigtigt optør og rister frossent brød! Det er genialt.

I år er det for sent, men sådan en brødrister eller K400 er også en meget fornem fars dags gave, MÅSKE til næste år. Jeg overvejer hvert fald at finde et nyt produkt fra KitchenAid i samme farve og give til Mads, men shhh…. 😉

Ellers er K400 og/eller brødristeren i min optik en helt fantastisk bryllupsgave, eller studentergave. Der må uden tvivl komme en masse store arrangementer i denne sommer, og ej hvor ville jeg blive glad for et af de to produkter! De er seriøst guld værd.

Du kan læse mere om både K400 lige her i et tidligere post, som jeg har skrevet og om brødristeren lige her inde på www.kitchenaid.dk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.