Julefrokost for 3

// Reklame KitchenAid //

Vi har ikke haft mulighed for at holde mange julefrokoster i år. Vi har faktisk slet ikke haft mulighed for at holde nogen julefrokoster i år!

For vores vedkommende gør det egentligt ikke frygteligt meget, da vi bare går herhjemme i vores lille baby bobbel og nyder vores nye titler. Men vi synes alligevel, at der skulle ske et eller andet for at komme mere i julestemning.

Vi besluttede derfor at holde vores egen lille julefrokost for tre med den lækreste menu! Mads var meget hurtig med på ideen, og kom på den lækreste julemenu!

Mads lavede confiteret and, græskarpure, kartoffelmos, sprøde grønkålschips og den lækreste appelsinsauce. Jeg var som altid assistent og fik lorte jobbet, at skrælle kartofler, tak skat!

Vi har lavet en lille video, hvor I kan se hvordan vores menu blev lavet. Ihhh det kunne jeg altså godt spise en gang til! Det smagte fuldstændig himmelsk!

Mads er blevet ret vild med vores blender K400, da den kan lave de vildeste pureer! Den kan virkelig lave den helt fin og glat på ingen tid. Derfor brugte han også denne til at lave den vildeste græskar pure med et tvist af jul!
Den kan gøre enhver pure helt glat på ingen tid, og det kan vi rigtig godt lide herhjemme!

Et rigtig godt juleønske

Jeg har tidligere snakket om K400, da den har fået en meget fast plads i vores køkken! Vi bruger den til rigtig mange ting, og jeg har på fornemmelsen, at den på sigt kommer til at blive brugt rigtig meget til ham den bette mand i huset. Den kan lave grød på ingen tid. Den bliver testet på æblegrød tidligere på året, det kan du læse om lige HER.

Vi er blevet ret vilde med farven Pebbled palm, da det passer så godt til vores køkken og vores spisebord i marmor. Du kan få både K400 og standmikseren i mange, mange farver efterhånden, men den mørke grønne er virkelig vores favorit i tiden! Der er faktisk hele 11 farver, som den findes i, så du kan få lige den farve du drømmer om!

Det er virkelig et ønske, som vi mener der er værd at komme på din ønskeliste i år, hvis du drømmer om en blender, der bare virker og kan blende stort set alt!

Hvis I derudover ønsker jer en røremaskine, så ved I at jeg igennem de sidste 12 år har haft KitchenAid, og jeg kunne aldrig nogensinde finde på at vælge andre.
Der findes to størrelser. 4,8 L og 6,9 L

Jeg har i tidligere post skrevet lidt om hvorfor man skal vælge den ene fremfor den anden. Det kan du læse mere om lige HER!

Opskrifter

Græskarpuré

0,5 stk butternut græskar 2 fed hvidløg, presset
1 spsk smagsneutral olie 50 g smør

1 tsk salt og peber

Kartoffelmos

600 g bagekartoffel
1,5 dl sødmælk
30 g smør
1 tsk muskat, friskrevet 1 tsk salt og peber

Græskarpuré

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skyl græskarret, fjern kernerne, skær det i grove skiver, og læg det i et ildfast fad med hvidløg og lidt olie. Bag i ca. 35 min. Blend de bagte græskar sammen med smørret til en lind puré. Tilsæt salt og peber.

Kartoffelmos

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kartoflerne skal dækkes af usaltet vand, og koges til de er
møre. Hæld vandet fra, mos kartoflerne og tilsæt mælk lidt ad gangen, mens du pisker til mosen har en cremet konsistensens. Tilsæt smørret i små terninger, og pisk indtil alt smørret er optaget i mosen. Smag til med friskrevet muskat, salt og peber.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.