Anmeldelse af KitchenAid 6,9 L artisan mixer

// Reklame KitchenAid // 

Vi har nu fået gennemtestet KitchenAids 6,9 L, og der er ikke andet end at sige, den er fuldstændig genial! Den er fremstillet udelukkende af metal, metalgear og betjeningsknapper. Den er stabil, støjsvag og slidstærk!

Den er genial af flere forskellige årsager. For mig er det super fedt, at have en skål som er væsentligt større til, når jeg laver store portioner. 

Den kan virkelig rumme store mængder, og det gør, at jeg ikke skal lave portioner over flere omgange!

 Den har et piskeris med 11 buer, og jeg siger jer, den kan piske både flødeskum og flødebolleskum på nul-komma-fem! Derudover kommer den helt ud i kanterne, der gør at den har maksimal skåldækning.

Jeg bruger den virkelig meget, og så synes jeg, at den udseendsmæssigt er virkelig lækkert at have i køkkenet. Den har den helt perfekte industrielle look! 

For Mads’ vedkommende, så er han virkelig glad for den, når han bager brød. I ved at Mads er en kæmpe nørd, når det kommer til hans surdejsbrød! 

Det som maskinen kan er, at den har mere power, den har en motor på 1,3 HK. 

Derudover har den en spiralformet dejkrog, som ligesom piskeriset også dækker hele skålen og kan både ælte store og mindre deje. 

Hvorfor skal du vælge den fremfor 4,8 L?

Jeg vælger 6,9 L fremfor 4,8 L hvis jeg laver store portioner, og ikke mindst bager meget brød. Det er virkelig der, at den kommer til sin ret. 

Vi har som altid lavet en video til jer, hvor I kan se maskinen i action. Jeg har selvfølgelig lokket Mads lavet overlækre surdejspizza!! 

Det som han elsker særligt ved KitchenAid’s 6,9 L, det er at den virkelig kan aktivtere dejens gluten netværk, som gør dejen stærk og elastisk. Det er med til, at give dig det absolut bedste brød, og i den her sammenhæng, verdens bedste surdejspizza, hvor du opnår den helt rigtige skorpe!! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.