Hvilke blender skal jeg vælge?!

// Reklame KicthenAid // 

Hvilke blender skal jeg vælge?!

Der er rigtig mange, som spørger mig, hvilke blender jeg vil anbefale. 

Det kan jeg dælme godt forstå, for der findes virkelig mange blendere på markedet, og tro mig, jeg har været mange af dem igennem uden særlig meget succes! 

Jeg har nok haft de første 5 blendere, hvor jeg enten har brændt dem af, eller kylet dem ud, fordi de simpelthen ikke kan klare jobbet. Men jeg har også store forventninger, og de bliver brugt rigtig meget i vores køkken! 

For mig skal jeg kunne komme alt ned i en blender (selvfølgelig spiseligt ;-)) og så skal den bare blende det. Om det er helt hårde isterninger eller hvad end jeg vil blende. Jeg gider ikke stå med en ske eller dejskraber og forsøge få massen til at blende sammen. Det har jeg gjort nok gange. 

Da denne kom frem på markedet, var jeg meget spændt på dens power, og jeg kan bare sige WAUW!! Jeg siger jer, den kan blende kære venner. Den har så vanvittig meget styrke. Jeg er kæmpe fan af K400 blenderen.

I dag kommer jeg dog ikke til at vise jer, at den kan blende isterninger, men hvis I vil se det, så har jeg lavet et post her med hjemmelavet smoothies og tilhørende is. I videoen får i et klart indblik i, hvor vanvittig den her blender her. 

Desuden er den mindre end den tidligere jeg havde fra KitchenAid som hedder Power plus, og det passer mig super fint, da jeg i forvejen har rigtig mange maskiner stående fremme på køkkenbordet. 

Den fåes i 11 forskellige farver, og jeg må erkende, at min helt nye yndlingsfarve er pebbled palm. Den er så flot, og har den fineste ruflede overflade. 

‘PROJEKT ÆBLEGRØD/MOS’ 

I dag skal jeg bruge den til at producere en hulens masse æblemos. Hvis I har fulgt med de seneste par dage hos, så har vi simpelthen så mange æbler i vores have. 

Både herhjemme hos os, men bestemt også hjemme hos mine forældre. Vi nænner ikke at de skal gå til spilde. 

Derfor går alle de dårlige æbler til de mange dyr, og resten bruger vi selv. 

Vi har i år lavet over 30 liter hjemmelavet æblemost. Det vil sige, at der er fyldt godt op, og vi er derfor rykket videre til næste æble projekt! 

Der skal laves æblemos af to årsager:

  1. Vi har siden jeg var helt lille fået æblekage til dessert minimum 1 gang om ugen. Om det var almindelig æblekage, varme æblekage, rå æblekage osv osv, det var helt ligegyldigt. Alle i familien elsker bare æblekage. Derfor skal vi have en masse æblegrød, så vi har vores eget frosset ned og klar til ugens dessert. 
  2. Vi har snart et ekstra familiemedlem, og min mor har fortalt, at da vi som barn begyndte at skulle spise grød, der elskede vi æblemos. Min mor og jeg er derfor blevet enige om, at det ville være genialt at lave en masse æblemos, hvor vi ved, at det for det første er fra vores egen have uden nogen former for sprøjtemidler, og at der ikke er andet i end lækre, sunde æbler. 

Opskrift

Denne opskrift er derfor så simple som overhovedet muligt. 

Vi har skrællet vores æbler. Der brugte vi mit tilbehør til KitchenAid, så vi ikke skulle skrælle de mange kilo i hånden. VIRKELIG smart btw. 

Herefter kom vi dem alle i en gryde med lidt vand og kogte dem mørre, op i blenderen og blend det til henholdsvis grød og mos. Vores æblegrød kan vi godt lide har lidt struktur i, hvorimod mosen den blev blendet helt fin. Se i videoen her, hvor fantastisk blenderen gør sit arbejde, og tadaa… Nemmere bliver det ikke! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.