Fra ladekat til luksuskat

// Reklame Hill’s Pet Nutrition //

Som mange af jer ved, så kom Louis en dag pludselig spadserende inde fra vores laden et par dage efter, at vi havde overtaget gården.

Han var en vaskeægte ladekat. Beskidt, ligeglad og hans helt egen!
Jeg forestiller mig, at han ude blandt vildkattene kunne karakteriseret som Thomas O’Malley fra Aristocats. Han var fri, levede livet uden regler og ingen ansvar. Sådan var Louis os!

Vi forelskede os med det samme i denne lille charmør, lidt ligesom The Duchess!

Louis startede forsigtigt ud, og kom tættere og tættere på os.

Han ville kun spise i bryggerset til at starte med, så kom han ind i køkkenet, i sofaen og til sidst i sengen. Han er blevet forvandlet fra en ladekat til en luksuskat, og med det følger der et ansvar. Hvis man vil være luksuskat, så skal man også have det bedste foder, for at leve op til hans nye levestandard.

Louis’ pels skal helst skinne, og være silkeblød, og det må man sige, at hans kattemad er med til!

Hill’s Pet Nutrition

Louis er efterhånden blevet en kræsen kat, og foretrækker kun det bedste. Hill’s Pet Nutrition er, hvad Louis vil have.

Den dag i dag vækker Louis os oppe i soveværelset, hvis vi ikke står klar, når han kommer ind og er sulten om natten.
Skålen kan stå og være halv fyldt, men den skal helst lige rystes eller fyldes op, ellers er luksuskatten ikke tilfreds. Han stiller nogle helt særlige krav.

Snart bliver Louis storebror!

Louis får samtidig snart det store ansvar, at han bliver storebror til en bette baby, der snart melder sin ankomst.

Jeg drømmer om, at vores barn skal vokse op med en masse dyr, men jeg håber sådan, at vores barn når, at lære Louis at kende.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Louis uden tvivl en halv gammel herre. Vi kender ikke hans alder, men jeg vil gøre alt for, at han bliver så gammel, som overhovedet muligt. Ham kan vi godt nok ikke undvære!

For at give ham de bedste levevilkår og forhåbentligt forlænge hans liv skal han også han det bedste foder på markedet. Det foder, som min dyrlæge veninde anbefaler og ikke mindst min dyreelskende mor, som kun giver hendes dyr det absolut bedste.

Louis har fået Hill’s det sidste år, og det har uden tvivl været det, hvor der er sket mest forandring. Flottere pels og bedre form. Hverken for tyk eller for tynd. Det er uden tvivl den foder vi fortsætter med, så han kan fortsætte han lange, luksus liv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.