KitchenAid 6,9 L!

// Reklame for KitchenAid //

Jeg har de sidste par uger testet denne maskine fra KitchenAid. Jeg har altid kun haft den helt almindelig størrelse standmikser, som hedder 4,8 L, men har fået lov til at teste denne med større røreskål og mere power!… 

And holy moly! Jeg tror ikke helt jeg forstår, hvorfor jeg ikke har prøvet den før nu.

Når man som jeg ofte laver store portioner, så er det virkelig en fed maskine. Der er noget mere kraft og power i den, og den kan tage nogle langt større portioner end hvad jeg er vant til. 

Test med kage

Jeg startede med, at teste den med en lagkagebund. Sådan en kage, der virkelig kræver, at der skal piskes noget luft i. Jeg ville gerne undersøge, hvor meget luft den kunne piske i sådan en bund, på trods af den store røreskål. 

Det fungerede til UG, og man kan virkelig få piskes noget luft i sådan en dej, med det type piskeris, som der følger med. Jeg tror til dato aldrig, at jeg har fået så luftig en dej.

Den har virkelig noget power bag sig! Piskerriset har 11 buer, og det har virkelig meget at sige!

Den store flødebolletest

Efterfølgende skulle jeg selvfølgelig teste flødeboller, og det blev jeg nød til at filme til jer, så I kan se når maskinen arbejder! Prøv lige at tjek, hvor lækkert og luftigt mit skum er blevet. Det piskeris gør underværker. 

Prøv lige, at tjek denne video, den siger ALT: 

Test med surdej

Efter flødebolletesten var det Mads’ tur. Han (som man af jer ved) elsker at lave surdej. Det er hans helt store passion, eller det er madlavning vist bare generelt. 

Mads er altid den skeptiske af os, men I skulle se hans øjne, da hans surdej blev slynget rundt i maskinen. Maskinen står stille, den hopper ikke og den har virkelig kraft til, at kunne ælte en surdej lækker og elastisk!

Konklusionen er, at den nu også står fast på vores køkkenbord. Den kommer ikke til at skulle nogen steder. Den har allerede fået sin plads. 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.