Sunde smoothies, og saftige is

// Reklame KitchenAid //

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2020-07-23-kl.-22.47.01-1024x1016.png

Sommeren nærmer sig, og det betyder at lysten til lette og kolde sager trænger sig på. Hvert fald herhjemme hos os.

Jeg havde en ide om, at lave en smoothie, som samtidig ville fungerer perfekt som en pindeis. Det lykkedes i aller højeste grad, og jeg siger jer, de smager himmelsk. Jeg har allerede spist de tre første is! Men hey, de er jo ret sunde og kun tilsat frugtsukker. Opskriften kommer længere nede i postet!

Jeg har brugt den nye blender K400 artisan blender fra KitchenAid, som er kommet i den farve jeg holder aller mest af lige i tiden, nemlig Pebbled palm. Den har vildt meget lækkert ekstra udstyr, og den kan bruges til så mange ting. Den er blevet en fast køkkenmaskine hjemme hos os sammen med standmikseren og vores brødrister, alle i Pebbled palm.

Jeg synes den er så flot i farven, og så elsker jeg den ruflede overflade.

Jeg har lavet en video til jer, hvor I kan få fornemmelsen af denne blender. Den er virkelig effektiv. I kan se på videoen, hvor meget jeg rent faktisk kommer i blenderen, og alligevel formår den at lave den lækreste cremede smoothie, uden jeg skal have en ske eller andet redskab derned. Det elsker jeg VIRKELIG!

Derudover så er størrelsen helt perfekt. Ikke for stor, ikke for lille. Den er samtidig super nem at rengøre. Den har dens helt eget selvresningssystem. Du kan læse mere om den lige her

Tricket med blenderen for at få den mest optimale effekt er altid at komme væsken i først. Det gør, at det er meget nemmere at blende sig sammen.

Blenderen har desuden 5 hastigheder. Jeg bruger den højeste hastighed når jeg laver smoothies, da den sagtens kan klare det.

Den kan købes i 11 forskellige farver, du kan se udvalget lige her: LINK

Der er de smukkeste farver imellem, og man har seriøst lyst til at vælge dem alle sammen.

Nå nok om den fantastiske blender, nu til opskriften som jeg ved I er mange der har ventet på. God fornøjelse.

Lækre smothie og saftige IS

Ingredienser

1 dl neutral yoghurt

1 dl frisk appelsinjuice

3 stk passionsfrugter

2 stk bananer

2 stk mango

1/2 vaniljestang (kun kornene) 3 stk dadler

1 håndfuld isterninger

Til isen

100 g hvid chokolade

50 g kakaosmør eller mycryo

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser op i blenderen, og lad blenderen gøre sit arbejde. Lav to lækre smoothies, og kom herefter resten af massen i dine isforme, og kom dem på køl natten over.

Tag dem herefter ud af formene, og smelt chokoladen med kakasmør eller mycryo. Dyb toppen af isene, og de er klar til at blive spist.

Hvis du ønsker at gemme nogen af dem, så kom dem tilbage i fryseren med chokoladen på, og nyd dem når du har lyst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.