GLAD MED GLAD PÅ! Ambassadør for KitchenAid 2020

// Reklame for KitchenAid //

Liv Martine x KitchenAid 2020

Jeg kan endelig fortælle, at jeg endnu en gang skal være ambassadør for KitchenAid i hele 2020!!! Jeg er fortsat ligeså stolt af det samarbejde, som jeg var i hele 2019.

Jeg er så stolt af at kunne sige, at jeg er den danske ambassadør for KitchenAid, og endu en gang skal “fodre” jer med en masse lækre opskrifter, anmeldelser af produkterne og ikke mindst tips og tricks til hvilke produkter, der er mine klare favoritter!

Vi skyder samarbejdet i gang med en ny farve!! En ny farve på deres klassiske, fantastiske KitchenAid standmikser.

Som mange af jer ved, så er KitchenAids standmikser min foretrukne, og hvis ikke I kender min historie med KitchenAid, så synes jeg I skal tage at læse dette blogpost omkring min første KitchenAid maskine, og ikke mindst hvor længe den holdte.

Nå tilbage til den nye farve. Tjek lige!! Du kan se farven lige her og læse mere, eller den den længere nede i postet.

Colour of the year 2020

Kyoto glow hedder denne farve, og den er simpelthen for vild. Den passer perfekt ind i alle minimalistiske hjem, med dens vilde farve!

Jeg valgte at lave en kage, som jeg synes passede til denne vilde farve.

Jeg have nemlig med min standmikser lavet, den til dato, lækreste citronmåne. Min lillebror har døbt den: Citronmånen på steroider! Den er simpelthen så vild og lækker.
Den er lavet så den matcher Kyoto glow med citron pg pistacie.

Citronmåne opskrift

Ingredienser

Citronmåne

2 stk usprøjtede citroner 200 g blødt smør
200 g lyst rørsukker
200 g marcipan

1 tsk vaniljesukker 5 æg
125 g hvedemel 50 g kartoffelmel 2 tsk bagepulver

Lemoncurd

3 usprøjtet citroner 130 g sukker
3 æg
100 g smør

100 g hvid chokolade

Pynt

2 stk æggehvider 4 spsk flormelis

1 håndfuld hakkede usaltede pistacienødder

Fremgangsmåde

Citronmåne

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Riv skallen fra dine citroner, og pres saften. Pisk smør, rørsukker, marcipan, skal og vaniljesukker sammen til en lys masse, Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mellem hvert æg. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sammen og sigt det ned i smørblandingen. Tilsæt citronsaften og vend dejen sammen. Tag bagepapir i bunden af din springform (22 cm) og fordel dejen heri. Bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad herefter kagen køle af.

Lemoncurd

Riv citronerne for skal. Varm citronsaften op sammen med citronskallen. Pisk dine æg sammen med dit sukker til en luftig æggesnaps.
Pisk din æggesnaps i den varme citronsaft imens du pisker konstant. Varm massen op til 83 grader. Vend herefter din chokolade og smør i og lad det smelte sammen. Kom massen på køl til du skal bruge den.

Pynt

Pisk din æggehvider skummende og tilsæt flormelis lidt af gangen og pisk indtil du har en sej marengs. Kom den i en sprøjtepose med en flerrillet tyl.

Tag kagen ud af formen og smør lemoncurden på toppen af kagen. Sprøjt marengsen i toppe på din kage. Brænd eventuelt marengs med en brænder og drys med usaltede pistacienødder.
Din citronmåne er nu klar til servering! Velbekomme.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.