Louis og Snuden har scoret deres første kampagne

// Reklame Hill’s Pet Nutrition //

Snuden og Louis har helt fra start af været gode venner! Det vidner dette billede hvis også meget godt om!

Kære folkens 

Der er sket noget stort for to af de firbende i vores familie. 

Louis og Snuden har landet deres første kampagne sammen, og de er begge meget stolte over det. Da de skrev under blev der highfivet en ekstra gang ? 

De kan med stolthed i stemmen fortælle, at de skal være ambassadører for Hill’s katte- og hundefoder i hele 2020. 

Snuden takkede ja med det samme, hvorimod Louis skulle have lidt mere betænkningstid. Grunden til, at Snuden takkede ja tak med det samme, er fordi at han i forvejen spiser Hill’s hundefoder efter anbefalinger fra hans dyrelæge. Han fik dog hurtigt overbevist Louis om, at det var det bedste fodre på markedet!

Hvad siger dyrenes ven over dem alle? Mor Lone!

Verdens bedste modder!

Jeg skrev til min kære mor den dag Louis modtog mailen. Hun er nemlig den jeg kender, som har allermest forstand på dyr og ikke mindst fodre til dyr. Jeg kender ikke nogen der forkæler hendes dyr mere, end min mor. Alle mine forældre dyr har altid haft de flotteste pelse og stået aller skarpest, og det er uden tvivl min mors store erfaring indenfor dyr og foder til dem, som har gjort dette. 
Da jeg fortalte omkring Hill’s, sagde hun med det samme, at det er det foder som Snuden får i forvejen efter anbefaling af dyrlægen. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var en kampagne, der var interessant for både Snuden og Louis. 

Jeg fik kattemaden hjem til Louis, og som I kan se på story, så blev det taget virkelig godt imod. Louis er virkelig kræsen, og spiser bestemt ikke hvad som helst. Men den her, den var godkendt. 
Jeg glæder mig til, at fortælle om forløbet og tage før og efter billeder af Louis. 

Haha, overvej lige Louis’ konge blik her! Jeg elsker den kat!!

Snuden kan vi ikke tage før og efter billeder af eftersom han længe har fået den slags mad. 
Dog kan min mor fortælle, at efter hun skiftede til Hill’s, så blev Snuden vejrtrækning, som han har bøvlet lidt med blevet meget bedre, samt problemer med hans led i bagbenene. Mor og Snuden er derfor i virkeligheden de bedste ambassadører, fordi fodret allerede har vist sig, at være helt fantastisk i forhold til Snuden små skavanker efter et meget aktivt hundeliv. Snuden har virkelig brug for toppen, da han er med min mor hverdag og hjælper hende med arbejdet på gården. 

Vi ønsker alle at styrke relationen til vores fantastiske firbenede venner ved blandt andet at sørge for, at de får det bedste nærende foder, og sørger for, at de er glade og har det bedst muligt i deres krop.

Snuden er som altid, den absolut bedste model! Hvor smuk er han lige. Han er forresten en Australsk Sheperd, Aussie som nogen også kalder racen.

Hill’s mission 

Hill’s har en misson der hedder: “At hjælpe med at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres hunde eller katte. Vi mener, at alle dyr – både din hund eller kat og alle andre kæledyr – har krav på at blive elsket og passet på i hele deres liv. Derfor er vi stolte over, at vores hunde- og kattefoder kan gøre en forskel i din hunds eller kats liv. Vi lover at vi vil forpligte os til at sørge for velfærd for dyr overalt.”

Og denne mission må siges at have virket allerede hos Snuden. Derfor håber jeg, at det samme vil ske med Louis. Louis er efterhånden en ældre herre, og jeg ønsker for alt i verden, at Louis bliver den ældste kat, og det kræver den rette foder. 

Jeg håber, at denne foder kan være med til at gøre Louis til den stærkeste og sundeste hankat her på vejen.

Hill’s har flere eksperter med på banen. Mere end 220 dyrlæger, forskere med speciale i foder, teknikere og ernæringseksperter med ph.d.grad hos Hill’s udvikler alle Hill’s foderprodukter, så de opfylder din hunds eller kats behov. Kun ingrediensleverandører, hvis produktionsanlæg opfylder strenge kvalitetsstandarder, kan blive godkendt af Hill’s. Ikke nok med, at hver ingrediens undersøges af hensyn til sikkerheden. De analyserer også hvert produkts ingrediensprofil for essentielle næringsstoffer for at sikre, at din hund eller kat får den præcise sammensætning, som de har brug for.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.