Sunde smoothies, og lækre madvafler!

// Reklame for KitchenAid //

Vi er kommet ind i det nye år 2020. Det betyder for mange, at juleferiem er overstået og vi dermed skal starte et nyt og dejligt år op.

Jeg har valgt, at starte året op med, at jeg skal tilbage til lidt sundere vaner, og ikke leve af en håndfuld chips til frokost.

Vi har haft sindsygt travlt i hele december måned, og der var ikke heeeelt fokus på, at få spist noget godt mad.

Derfor vil jeg i dette blogpost give jer, den lækreste opskrift på en spinat-jordbær smoothie, samt en lækker spinat vaffel.

Jeg har været igennem mange test, og til sidst slog det mig, at for, at jeg selv får spist lidt sundere, så skal det være rigtig nemt.

Derfor er opskriften bygget sådan op, at den giver 2 smoothies, samt et par vafler ud af samme grundopskrift.
Du laver simpelthen smoothies først, derefter tilføjer du et par ingredienser og så har du dejen til din vaffel. Jeg synes selv, at det er ret genialt 😉

Derudover vil jeg i dette blogpost også fortælle om, hvornår det er, at jeg bruger en el-pisker og hvornår er det er jeg bruger min standmikser.

Hvornår bruges KitchenAid håndmikser ??

Jeg elsker en god håndmikser. Jeg har haft en del gemmen årene, som I sikkert nok kan regne ud, men jeg har aldrig haft en, der er ligeså god som KitchenAids.

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af den, som du kan læse lige her. Jeg fortæller, hvad der er særligt ved den, og hvorfor det er blevet min klare favorit.

Hvis du ikke har en standmikser, så kan du altid bruge en håndmikser. Men hvis du har begge dele, så er der nogle tidspunkter, hvor jeg vælger den ene fremfor den anden.

Jeg elsker min håndmikser, når vi snakker små portioner. Hvis det bare er en lille portion med få ingredienser, der skal piskes sammen. Så vil jeg altid vælge min håndmikser.

Derudover hører der til KitchenAids håndmikser et enkelt piskeris, og hvis du sætter den i KitchenAids håndmikser og tager en høj beholder og fylder med fløde, så kan du piske en flødeskum på nul-komma-fem!

Derudover vil jeg til gengæld altid vælge min standmikser, hvis det er noget der skal piskes i længere tid, f.eks. en flødebolleskum, eller hvis jeg skal have æltet en bolledej.

Bedste smoothie blender!

Tjek lige denne video, og se hvor nemt det er at lave lækre smoothies med KitchenAids blender.

Hvis du vil, kan du også veje din smoothie af, så du bare 200 g tilbage i din blender, og så tilsætte de ingredienser, som du skal bruge til dine vafler, fremfor at bruge en håndmikser. Det er hvad du synes er nemmest 🙂

Opskrift på lækre smoothies og sunde spinatvafler

Smoothie
1 håndfuld spinat
300 g jordbær
1 dl neutral yoghurt
1 dl æblejuice
1/2 banan
3 dadler, udstenede
1/2 avokado

Vafler
+ 3 æg, 150 g havregryn, 1 tsk salt, 1 spsk kokosolie

Blend alle ingredienserne i din blender. Jeg bruger min vanvittigt smukke blender fra KitchenAid, da den uden tvivl er den bedste til Smoothies. Du kan eventuelt tilføje blåbær, så får din smoothie en lidt flottere farve.

Fyld dine glas op, men gem 200 g smoothie til dine vafler.

Pisker 200 g smoothie sammen med 3 æg, 150 g havregryn, 1 tsk salt, samt 1 spsk kokosolie.

Varm dit vaffeljern op, og kom lidt kokosolie i vaffeljernet og steg dine lækre spinat vafler. Spis dem sammen med friske jordbær, og din smoothie.

Et dejligt og rigt morgenmåltid, eller et måltid til eftermiddagen. Og husk lige, at dem du serverer vaflerne for skal vide, at det er en mad-vaffel og er sund og beregnet til morgenmad 😉 Det er ikke en sød sukker vaffel, Mads blev frygteligt skuffet, da han troede han skulle ind og have en vaffel med sukker og syltetøj 😉

Mads ville også være med!! 😉 Personligt synes jeg, at han gør det ret godt!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.