Brudekjolen

// Reklame Furhmanns //

Det vigtigste ved min brudekjole var, at Mads synes, at den var noget ganske særligt.

Jeg havde en ide om hvordan den skulle se ud, og gik i gang med den helt store pinterest inspirationssøgning, da Mads friede til mig den 22. april 2018 (Eller det er faktisk lidt løgn, for jeg var allerede gået i gang inden han friede, for jeg har jo altid vidst, at jeg skulle giftes med Mads :-))

Jeg vil tage jer igennem mine lange brudekjole rejse. Jeg vil vise jer mine inspirationskjoler, mine sjuskede tegninger og selvfølgelig processen til den endelig kjole.

Her får I lige et lille afsnit af mine første mange tanker omkring hvordan min brudekjole skulle se ud, og det skal lige siges, at det ændrede sig i løbet af processen.

Fuhrmanns

Da vi annocerede, at vi skulle giftes blev jeg kontaktet af diverse brudekjole forretninger og designere, men jeg vidste fra start, at der var en butik, som skulle være ansvarlige for min brudekjole.

Fuhrmanns brudekjoler. Jeg kender familien, og har blandt andet leveret en guldbryllupskage til dem. De har ofte besøgt mine forældres gård og da jeg havde cafeen Madam Blå, så jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være dem.

Jeg havde første besøg hos dem den 27. november 2018, hvor at vi havde aftalt, at jeg skulle prøve en masse kjoler, for at se om det skulle være en kjole der var designet, eller vi skulle have en kjole syet.

Jeg vidste nok godt inderst inde, at jeg ikke ville finde en, da jeg allerede på daværende tidspunkt havde en drøm om, hvordan den præcis skulle se ud.

Jeg havde min mor og lillebror med første gang, og de vidste også, at der ikke var nogen af kjolerne, som jeg prøvede der var den rette.

Men jeg havde også bare hørt, at man ofte kom ud med noget helt andet end man regnede med. Men dette skete slet ikke for mit vedkommende. Jeg havde præcis den samme mening, som da vi startede.

Vi blev derfor enige om, at den skulle speciel syes. Jeg fik taget en masse mål inden vi tog hjem. Jeg sendte mine krusedulle tegninger, mine nyeste inspirationsbilleder og så gik processen ellers i gang. Som I kan se har mine inspirationsbilleder ændret sig en smule, og I min egen lille tankeproces gik vi fra blonder til perler og palietter 😀

Figuren på kjolen har jeg aldrig været i tvivl om. Jeg ved, at jeg helst skal have en V-hals, lange ærmer og skære den ved hoften.

Og her kan I så få lov til at se mine tanker i en sjusket og helt perfekt tening 😛

Fuhrmanns fik som det første en masse forskellige stofprøver hjem fra Paris, og jeg vidste med det samme, da jeg så stoffet med alle palietterne og perlerne på, at det skulle være den! Jeg fik et lille stykke stof med hjem, som jeg havde i min jakkelomme og kunne gå og kigge på igen og igen. Jeg har aldrig været i tvivl om det stof. Det var bedre end jeg havde turde drømme om.

Det yderste stof var bestemt, bestilt hjem og blev syet. Jeg prøvede den første gang og jeg fik den der helt rigtige fornemmelse i maven! Jeg vidste, at det var den helt rigtige beslutning der var taget.

Det næste der skulle ske var, at vi skulle beslutte os for det stof, som skulle være inden under alle perlerne og palietterne. Jeg havde tænkt at det skulle være en knækket hvid, men da vi prøver at sætte en mere sart rosa indunder var jeg ikke i tvivl. Den gjorde kjolen til noget ganske særligt. Her kan I se forskellen. Jeg synes kjolen blev mere eksklusiv og anderledes.

Derudover skulle der sættes flere tusind perler på. Jeg havde en klar ide om at der skulle sætte perler på omkring den øverste del af kjolen, og derefter fades ud.

Vi fik hentet kjolen, og jeg fik lov til, at sætte de sidste perler på selv. Jeg havde nemlig en helt særlig ide om, hvordan de skulle sættes. Jeg lokkede min svigermor og svigerinde med på ideen, og vi brugte en hel dag på at sætte alle perlerne på. Det var en helt særlig dag, som jeg ikke lige glemmer foreløbigt. Den kjole har så meget historie med sig, og det med at jeg selv har designet den, selv tegnet, valgt stoffet, sat perler på, ja det gjorde bare, at det hele føltes så rigtigt!

Jeg har aldrig glædet mig så meget til at vise Mads noget, og flere gange i løbet af processen havde jeg simpelthen så meget lyst til, at fortælle ham ting, vise ham billeder osv osv. Men jeg gjorde det ikke. Det skulle være en overraskelse.

Den store dag

Endelig ramte vi datoen 10/8-2019 og jeg skulle giftes med verdens bedste Mads.

Jeg havde mine bedste veninder til at hjælpe mig med, at få styr på det hele aftenen inden og om morgenen. De sov hos mig, mens Mads sov hos hans søster. Jeg havde egentligt fortrudt, at jeg ikke skulle sove med Mads, men jeg må indrømme, at det var godt vi gjorde det. Det gjorde bare at ens følelser var ja. Sådan lidt ekstra spændte!

Det øjeblik jeg fik kjolen på, begyndte det hele ligeså stille, at gå op for en, at man står der og ægte skal giftes.

Min far, den bedste

Jeg vidste, at kjolen var den helt rigtige, da min far ser den for første gang. Jeg havde holdt den hemmelig for både min far og Mads (selvfølgelig), men da far så den. Det gav mig den vildeste ro i maven! Og sommerfugle og lykke og ja. Det er svært at beskrive, men den måde min far kiggede på mig. Det er et øjeblik jeg aldrig nogensinde vil glemme. Tak far, fordi du er min far og fordi du altid er der for mig, uanset hvad! <3

Jeg havde købt sko, taske og øreringe, men det eneste jeg havde på til vielsen var øreringene.

Da jeg skulle træde ud af døren med min far i hånden kunne jeg bare mærke, at jeg skulle bare have mine bare tæer, mærke det våde græs under mine fødder og bare være!

Min far og jeg hulkede nærmest om kap hen mod vielsen. Jeg husker at min far siger, “du må ikke kigge på mig skat”. Vi var så berørte begge to, og jeg får kuldegysninger på hele kroppen, mens jeg sidder og skriver dette. At have sådan et øjeblik med sin far. Endnu et øjeblik jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Min mand, den bedste

Fornemmelsen af at gå med sin far, op imod ens kæreste og bare føle sig som den lykkeligste på jord. Jeg følte det som om jeg var i et eventyr. Mit helt eget eventyr! Jeg skulle giftes med verdens bedste mand, og jeg havde alle de bedste mennesker omkring mig.

Jeg har faktisk meget svært ved at sætte ord på det. Det er noget jeg aldrig glemmer, og jeg vil opleve det igen og igen. Og tro mig, det gør jeg i minderne inde i mit hjerte, hverdag!

Jeg vil ikke fortælle meget mere fra vielsen end min lillebror holdte den mest perfekte, rørende, humoristiske tale, og det hele var så romantisk og vidunderligt, og ja ubeskriveligt!

Da vi går ned igennem vores familie og venner hvisker Mads til mig; du har aldrig nogensinde være så smuk!

Mere behøver jeg vidst ikke sige!

Accesories

Efter vielsen startede FESTEN! Men inden vi slutter postet af, skal I selvfølgelig se skoene, øreringene, tasken og solbriller!

Jeg har valgt at dedikere et nyt blogpost til hår og makeup, da jeg kan mærke, at det skal stå for sig selv. Der er nemlig også så mange detaljer som I skal have med, så det kommer næste gang.

Jeg brugte lang tid på at søge på sko og taske. Jeg havde en klar ide om, at alle tingene (udover kjolen) skulle jeg kunne bruge efter brylluppet og have som et evigt minde.

Derfor tog det mig virkelig lang tid at finde det helt rette. Jeg havde aldrig nogensinde turde drømme om, at jeg kunne finde på, at købe en taske og sko til så mange penge, MEN da jeg bare fandt lige det jeg havde drømt om, så lukkede jeg øjnene og trykkede KØB!

Inden jeg trykkede køb lavede jeg dog lige et lille setup, så jeg kunne se at alle tingene passede sammen, og I kan godt se, at det her bryllupssæt, det var jo ret perfekt 😛

Min sko endte med, at blive et par flade Jimmy Choo. Jeg har nok altid drømt om, at jeg en dag ville prøve at føle mig lidt som Carrie Bradshaw, og da jeg åbnede kassen med mine Jimmy Choo sko, ja så fik jeg lov prøve den følelse 😉 Og det var det hele værd!!

Jeg havde valgt, at jeg ikke ville have høje sko på, da jeg vidste, at jeg ville kunne danse hele natten! Jeg havde mere bare tæer, men jeg havde da skoene på et par gange i løbet af dagen!

Og nu til tasken! Hvis ikke jeg følte mig som Carrie Bradshaw, da jeg købte mine Jimmy Choo sko, så kan jeg informere jer om, at det følte jeg så til gengæld endnu vildere, da jeg åbnede kassen til min taske!

Jeg endte med at købe en YSL i den smukkeste farve, der passede perfekt til min kjole! Og jeg har brugt tasken hverdag siden brylluppet. Jeg elsker den taske, og hver dag jeg tager den med mig, så tænker jeg på vores uforglemmelige bryllup!

Solbrillerne kunne selvfølgelig kun være fra Ganni, da jeg følte, at jeg skulle have et eller andet Ganni på til mit bryllup. Jeg fik dem dog kun brugt på dansegulvet, da vejret ikke ligefrem var til solbriller 😉

Øreringene designede jeg selv sammen med Sorelle, og dem bruger jeg ligeså meget som tasken. De blev lavet så jeg havde noget blå på, da der er en lille blå sten i hver ørering. Jeg må indrømme, at jeg elsker beslutningen om, at jeg ville kunne bruge tingene til mit bryllup efterfølgende!

KØB ‘MIN’ BRUDEKJOLE

Den lille ekstra særlige ting er, at Fuhrmanns og jeg har fået designet en lignende brudekjole til jer. Der har været så mange forespørgsler på kjolen, derfor tog vi beslutningen om, at få produceret kjolen.

Kjolen er blevet lavet efter mit design, dog med et andet palliet stof, da vi ønskede, at kjolen ikke måtte blive for dyr, så flere kan være med, og vi blev enige om, at finde et ligeså smukt alternativ.

Kjolen er syet og klar til at du kan prøve den hos Fuhrmanns. Prisen på kjolen er 16.500,- .

Jeg må indrømme, at jeg vil knibe en lille tårer, hvis jeg pludselig ser en af jer i den. Jeg lover hvert fald, at du vil føle sig som en prinsesse i et eventyr 😀 Du kan ringe og bestille en tid nu, og hvis ikke det lige er den du ender med, så lover jeg den bedste service og de sødeste mennesker, der finder lige den kjole DU drømmer om.

I får lige en lille video af kjolen her, så I kan se hvor smuk kopien er blevet!!:

Min second brudekjole

En anden lille spændende detalje er, at Astrid og jeg også har haft gang i nogle spændende sager.

Min nummer 2 kjole, som jeg brugte til aller sidst sent ud på natten, er faktisk en prøve Astrid og jeg har fået hjem, da jeg gerne ville have en af Astrids kjoler, som min second weddingdress.

Jeg havde faktisk ikke tænkt, at jeg skulle have en kjole mere i første omgang. Men da klokken ramte 5, og jeg stadig dansede rundt i min ægte brudekjole og havde det alt for varmt, så skiftede jeg og dansede de sidste to timer rundt i den fineste hvide kjole fra min Astrid. Der var jeg rigtig glad for, at jeg alligevel havde tænkt, at jeg skulle have en ekstra kjole hængende, hvis jeg pludselig skiftede mening i løbet af natten!

Først var det egentligt bare påtænkt som min nummer 2 brudekjole , men nu overvejer vi, at sætte den i produktion. Vi er faktisk gået så meget videre med det, at vi har fået endnu en prøve hjem, og den skal I altså lige se!! Jeg tænker at den kan bruges til så mange ting, både som en sommerkjole, brudekjole, konfirmationskjole osv osv. Alt efter hvordan du vælger at style den.

Men ja, hold øje. Måske er vi lige pludselig i gang 😉

UHAa, så tror jeg vi nåede i mål med postet. Jeg håber, at den besvarer alle jeres spørgsmål, ellers så send mig en besked, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg ved, at kjolen er den I har haft aller flest spørgsmål til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.