Vores bryllupsvideo

Foto af Lasse Egeberg

//Reklame for Capturing Moments//

Endnu et bryllups-blogpost er klar folkens!

Denne gang får I lov til, at komme helt tæt på og får lov til, at se hele vores stemningsvideo. I får alle detaljer og jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at jeg har set den her film 20 gange, og jeg kniber stadig en tårer til hvert eneste klip. 

Vi har dog valgt, at holde talerne for os selv, da de forbliver private. Men jeg kan fortælle, at Mads’ tale er det smukkeste jeg nogensinde har oplevet, og jeg græd og grinede igennem hele talen! 

Foto af Lasse Egeberg

Videoen er lavet af Rene fra Capturing moments. Rene har lavet den vildeste video til os, og I har allerede set et par sneakpeeks på instagram.

Vi valgte både, at få en stemningsvideo, og en video af alle talerne. Vi har endnu ikke set videoen med alle talerne. Den gemmer vi til en særlig lejlighed. Men jeg kan lige love jer for, at jeg glæder mig til at gense alle talerne, og jeg ved, at jeg kommer til at græde hele vejen igennem.

Men jeg tænker faktisk, at jeg vil lade videoen tale for sig selv. Det fortæller mere end rigeligt om vores fuldstændig vidunderlige dag, og ikke mindst hvordan Rene har fanget vores ganske særlige momenter i løbet af brylluppet.

Vores kærlighed til hinanden står så stærkt frem, og stemningen for hele dagen er blevet fanget helt perfekt!!

Rene du er for vild. Capturing moments får vores vildeste anbefalinger, men den tror jeg vist, at I allerede nu har fanget. Vi er så lykkelige for alt det materiale vi har fået. WAUW!

Derudover vil jeg bare sige, spar hverken på videograf eller fotograf! Jeg ved, at vi kommer til at se den her video igen, og igen og igen.

Jeg glæder mig til vi engang får børn og skal vise dem den. Jeg glæder mig til at se den med Mads når vi en dag bliver gamle sammen!

Foto af Lasse Egeberg

Hvis I er ligeså vild med Renes stil som vi er, så kan I kan booke Rene lige her. Så kommer I direkte ind på hans hjemmeside og kan se hans flotte arbejde! Derinde kan I se flere af hans videoer og virkelig fornemme stilen.

Hvis I gerne vil se Renes priser linker jeg ligeledes til dem her. Rene har mange forskellige pakker alt efter hvor hvor meget man ønsker og hvad budgettet er til. Vi ved jo alle at sådan et bryllup altid løber op og ender med at koste meget mere, end først antaget 😛 Sådan endte det hvert fald for os.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.