Vores bryllupslokation

// Indeholder reklame //

Alle billederne er taget af Lasse Egebjerg

Kære folkens.

Det er vist ved at være tid til at komme med lidt mere bryllupsspam her på profilen.

Jeg tænker, at det første vi starter med, det er lokationen.

Jeg husker tydeligt, da jeg foreslår Mads første gang, at vi skulle holde det i vores lade og han kiggede måbende på mig.

Men jeg kunne se, at den lade havde alle de muligheder, som jeg drømte om. Jeg kunne slet ikke se for mig, at vores bryllup skulle holdes i et nyt forsamlingshus med hvide vægge og sterile baggrunde.

Jeg ville have det rustikt og gammelt, og jeg drømte om, at det skulle holdes i hjemlige omgivelser. På det sted som Mads og jeg elsker allerhøjst. Nemlig Bækkelund.

Efter mange overvejelser og lange snakke, blev vi enige om, at det burde kunne lade sig gøre.

Og tro mig det gjorde det.

Billederne taler for sig selv

De smukkeste stole fra Nordjysk service og teltudlejning
De smukkeste tyl fra @drommetyl

Jeg bliver stadig ubeskrivelige rørt over, at se hvordan vores lade forvandlede sig til et vaskeægte eventyr. Laden blev fortryllet og det hele føltes magisk! Med levende lys, rislamper, lyskæder, blomster, bordene osv osv. Det blev fuldstændig som jeg havde drømt om. Jeg ville ikke lave om på en eneste ting.

Men jeg vil lade billeder tale for sig selv! Jeg vil genleve vores bryllup igen og igen. Det var den mest fantastiske dag i hele mit liv. Jeg vil aldrig gøre en eneste ting om, alt var fuldstændig magisk. Tak skat fordi du altid går med på de fleste af mine skøre ideer!! <3

De smukkeste stole og lyskæder fra By cerise
Igen smukkeste setting af By cerise
Smukke skilte fra Creative wood
Selfiebooth fra My-selfie!
Beerpong er altid en stor del af vores fester, så dette var en most. Mads’ fantastiske søster sørgede for at gøre det ekstra personligt! 😀

Hvem gjorde dette muligt?

Jeg ved, at der er rigtig mange forespørgsler på alle vores leverandører og dem vil jeg fortælle om her. Jeg ved godt, at jeg har været længe undervejs, men jeg må bare sige, at der er rigtig, rigtig travlt i vores bette virksomhed KAGETID, så det er lige med at finde nok timer i døgnet.

Men her kommer første blogpost om vores bryllup, og her får I de leverandør der var med til, at forvandle vores lade til det smukkeste nogensinde! Mon vi burde leje den ud? 😉 Det er der hvert fald en del efterspørgsler på, og jeg forstår jer! Meeeen det ved vi nu ikke helt endnu.

Her får I hvert fald vores opskrift på, at forvandle laden til noget helt specielt.

Nordjysk service og teltudlejning (Reklame)

En utrolig vigtig ting for os var, at stolene var pæne. Sådan nogle klassiske udlejningsstole er bare ikke altid det smukkeste, og det var bare ikke det nemmeste at finde de helt rigtige, som skulle passe ind i vores forestilling. MEN her kommer Nordjysk Service og teltudlejning ind i billedet. De havde nemlig lige fået nogle helt nye stole, som passede fuldstændig perfekt ind i det vi havde tænkt! De var hvide og havde fine detaljer. Sammen med de runde borde og hvide duge, så havde vi den perfekte setting til at skabe det meste fantastiske rum.

Derudover leverede de fadølsanlæg, som I nok kan regne ud var til stor glæde for alle gæsterne i løbet af hele dagen og aftenen.

De leverede ligeledes en garderobe til jakker, kaffekander og vand karafler osv osv, og de har et hav af muligheder.

Jeg vil anbefale jer, at hoppe ind på deres hjemmeside og se det kæmpe udvalg de har. Det kan I gøre lige her. Se alle de muligheder de har. Det er crazy! Jeg var vild med at kunne skabe lige præcis det rum jeg ville med den perfekt størrelse borde og de perfekte stole osv osv.

Derudover leverede de alle tingene til ug og afhentede igen. Fantastisk samarbejde!

Sidst men ikke mindst, så var de hurtige, da vi havde mest brug for det! Vi måtte i sidste øjeblik få fat i et telt til receptionen og det kan I tro vi var glade for, da himmelen åbnede sig præcis efter vielsen. Tusind tak for hurtig service og fantastisk levering.

De får uden tvivl vores vildeste anbefalinger! De har alt hvad man skal bruge for at holde festen hjemme.

Jeg skriver reklame, da nogle af tingene blev sponsoreret. Men vi betalte blandt andet selv for fadøl og teltudlejning.

Priser og katalog med alle deres sager finder i inde på deres hjemmeside!

I kan finde mere Nordjysk service og teltudlejning lige HER!

Creative Wood (Reklame)

Hende kender I alle efterhånden. Samanda er blevet vores faste skilte leverandør og kan lave lige det man drømmer om. Samanda leverede endnu en gang skilte til både bordplanen, bordkort, menukort, donutwall osv osv. Her vil jeg igen blot lade billeder tale for sig, for Samanda og hendes fine design var så vidunderligt.

I kan finde mere om Samanda og deres buisness Creative Wood lige HER!

Blomster af Anja

Jeg måtte booke Anja til at lave vores blomster. Hun har nemlig den stil som jeg drømte om. Anja lavede den smukkeste blomsterbue til vielsen med bland andet siv nede fra vores baghave. Jeg havde dagen forinden hentet siv sammen med Nanna, fordi jeg drømte om at have vesterhavet med mig, og det fik jeg både i blomsterbuen og i min buket.

Blomsterne blev præcis som jeg havde drømt om. Der var blomster overalt. På bordene, på gulvet, osv osv. Blomster kan bare noget ganske særligt, og skaber endnu mere ro og glæde til et rum.

Derudover lavede Anja den til dato smukkeste brudebuket, og ikke mindst den smukkeste blomsterkrans der fuldendte det look jeg havde drømt om.

Jeg drømte nemlig om en kombination af Boheme, men måske nærmere det jeg vil kalde for Moderne boheme, hvis der er et ord der hedder det. Det var hvert fald det look jeg gik efter og det look jeg fik. Jeg skal nok senere fortælle meget mere om kjoleeventyret, mine smykker, sko og taske!

I kan finde mere om Anja og hendes smukke blomster på hendes instagram @flowersbygrun

By cerise

De her piger kender i ret godt efterhånden. For det første er det to piger som jeg begge har leveret bryllupskage til, og da Pernille dengang foreslå. Hey Liv, skal jeg ikke være din bryllupsplanlægger var jeg super, Joeh det må du sgu da gerne.

Pludselig var skønne Anna også inde i billedet og bom så stod de to piger klar til at hjælpe.

Deres sortiment kan gøre enhver blød i knæene! Det gør at ens lokation bliver fuldstændig vidunderlig. Og deres udlejning faldt lige ind i drømmen om det rustikke, boheme look vi gik efter laden.

Pigerne har gang i en ret sej buisness, hvor de som sagt lejer forskellige items ud. Det kan feks være et love skilt, det kan være de smukkeste påfugle stole, det kan være tæpper, messingstager osv osv.

Men deres hjemmeside taler for sig. I ved jeg elsker jer piger, og jeg nyder at arbejde sammen med jer hvergang. Selvom vi sommetider ikke er lige enige, så er vi sgu et ret godt team 😉

Tjek mine yndlingspiger ud lige HER!

Party in a box (Reklame)

Trine leverede som altid lige det ekstra. Den ekstra pynt. De ekstra balloner. De flotte sugerør. De smukke slikposer og de perfekte popcorn beholdere.

Trine kan det med pynten og det gjorde lige prikken over i’et.

Men I kender efterhånden alt til Trine og hendes biks. Hun har fået den sejeste nye hjemmeside med så meget pynt i tror det er løgn. Men igen denne hjemmeside taler også for sig selv, så hop ind og tjek den ud. Det er sgu blæret det hun har gang i. Tjek den ud lige HER!

Sikke mange seje kvinder der er samlet i dette post hva? 😉 GIRLPOWER!

Table settings (Reklame)

Sidst men ikke mindst, så leverede min søde Camilla det smukkeste service. Jeg ville så gerne have forskellige glas og gerne i forskellige farver og det klarede hun. Hun leverede de smukkeste gulv bestik sammen med de fineste tallerkner og de helt perfekte rustikke servietter.

Men igen, hop ind og se hendes fine sager lige HER! Hun får mine vildeste anbefalinger. Hun er så dygtig, og sød og så kan alt lade sig gøre. Sådan nogle mennesker er jeg vilde med. Camilla kan altid finde en løsning, og det har man virkelig brug for i sådan en situation!

Tak fordi I havde lyst til at læse med, jeg lover at der kommer mere meget snart!

KYS!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marie Rasmussen.
  30. oktober 2019 at 15:48

  Hvor er det skønt at kunne læse og følge med i jers liv. Og at blive gift og holde ens bryllups fest i sine egne omgivelser må Virklig skabe den bedste dag. Kh Marie

  • Reply
   Liv Martine
   6. november 2019 at 9:37

   <3

 • Reply
  Liane
  30. oktober 2019 at 16:38

  Yay! Er lige gået igang med min egen bryllupsplanlægning OG gid jeg kunne trykke copy/paste! I sgu så søde sammen! Hurra for jer!

  • Reply
   Liv Martine
   6. november 2019 at 9:37

   Taaak <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.