CHOKOLADE CHEESECAKE

// Reklame for Dr. Oetker //

NYT KØKKEN TIL BAG LIVE MED LIV

Hej folkens

Til næste omgang “Bag live med Liv” kommer det ikke til at foregå i vanlige rammer. NOPE, det kommer til at foregå i vores helt nye køkken!!

“Bag live med Liv” kommer nu til at være i de helt perfekte omgivelser. Køkkenet er bygget således, at det passer ind i vores liv, og særligt ift at skyde videoer og ikke mindst filme live!

Jeg glæder mig så meget til at indvie det sammen med jer!

Til jer der ikke kender mit samarbejde med Dr. Oetker, så er det mit længste samarbejde. Jeg har samarbejdet med Dr. Oetker siden bagedysten, dvs snart 5 år! De er min faste samarbejdspartner, og sammen med dem, har vi skabt det vildeste univers. Det er det arbejde jeg er allermest stolt af, og jeg føler mig priviligeret over at have så sejt en virksomhed bag mig! En virksomhed der altid tror på mine mange ideer, og bare kaster sig ud i det sammen med mig!

Vi bager live hver måned, hvor at I bager med. Jeg guider jer igennem 1-1,5 times live, hvor jeg bager månedens kagen, mens I følger med.
Løbende kan I stille spørgsmål, hvor min lillebror er bag kameraet og stiller spørgmålene, som jeg forsøger at svare på, sammen med en ekspert fra Dr. Oetker. De spørgsmål jeg ikke når at besvare bliver besvaret i kommentarfeltet løbende af endnu en ekspert fra Dr. Oetker.

Jeg synes konceptet er intet mindre end genialt, og jeg glæder mig hver evig eneste gang til, at byde jer velkommen i mit køkken. Denne gang et spritnyt et af slagsen.

Næste LIVE er på søndag den 6. oktober kl. 13.00 på Kagerullens facebook side!

Chokoladecheesecake med marengslåg

Denne gang i “Bag live med liv” skal vi lave den lækreste chokoladecheesecake, hvor der gemmer sig friske hindbær i.

Du får opskriften på den ultimative ostecreme, der virkelig smager helt exceptionelt, hvis du spørger os!

Derudover guider jeg dig, så du kan lave den flotteste sprøjteteknik til dit marengslåg, som skal på toppen af din cheesecake, og give lækker sprødhed til kagen.

Kagen bliver pyntet med HELT NYE produkter fra Dr. Oetker. Produkter som I virkelig har ventet på længe og spurgt helt ufatteligt meget til.

Det er nemlig deres nye sølv og guldglitter på flaske. Den er genial at bruge, og jeg glæder mig så meget til at vise den. Den sviner meget mindre og kan give enhver kage det fineste touch. Den indeholder ligeledes super meget produkt, så du har den længe i dit sortiment! Min Mads er meget glad for denne løsning, da der ikke er glitter i hele køkkenet. Helt klart en ny favorit for både mig og Mads 😉

Derudover pynter jeg den med perlemorskugler, som også er et nyt produkt fra Dr. Oetker.

Hvis du skal have fingre i de nye produkter, som jeg ikke mener man kan leve uden, særlig sølv og guldglitter, så kan du allerede nu købe dem lige HER. 😉

Derudover vil jeg virkelig også anbefale dig, at tage et nærmere kig på disse perlemorskugler. De kan virkelig også gøre en kage uimodståelig smuk! Klik dem hjem lige HER!

ELLER du kan købe hele produktpakken til kagen, hvor du får 10% rabat på alle produkterne. Klik det hjem lige HER!

OPSRKIFT PÅ CHOKOLADECHEESECAKE

Hvis du skal have fingrene i opskriften, så er det bare at klikke lige her. Den er klar til udskrift i en fin PDF fil til dig!

Derudover har Dr. Oetker lavet en fin illustration der forklarer sprøjteteknikken, som jeg selvfølgelig også viser igen (og igen) på søndag, indtil I alle er med. Men hvis I ikke kan vente, er den fint formuleret og illustreret på opskriften.

Vi er LIVE kl. 13.00 på Dr. Oetker facebook side, som hedder Kagerullen.

Jeg håber, at der er ligeså mange der har lyst til at bage med som sidste gang, hvor vi slog rekord på over 1600 seer på en og samme tid stort set hele vejen igenne vores live. Tusind tak!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.