Hvad vi savnede allermest på bryllupsrejsen?

// Reklame for KitchenAid //

Til nye følgere, så har jeg et stort samarbejde med KitchenAid, som jeg er meget (MEGET) stolt af. I dette post kan I læse om en af de ting, som jeg savnede allermest på bryllupsrejsen og en anmeldelse af verdens bedste køkkenmaskine, efter min mening! Samt det vildeste ekstraudstyr!

I kan læse mine første indlæg, få mine produkt anmeldelser, og opskrifter lige her, samtidig med I kan læse hvorfor jeg takkede STORT ja, da jeg blev spurgt om jeg ville være ambassadør for KichenAid!

  1. Sommerroulade og vietnamesisk iskaffe
  2. Hjemmelavet hotdog og brus
  3. Lær at glaze
  4. KicthenAid 100 års jubilæum
  5. Hvad har pasta og marcipan tilfælles?
  6. KitchenAid ambassadør (Læs hvorfor jeg sagde JA lige her)

Hjemmelavet sandwich med abrikos chutney

Hvad tror I, vi savnede mest på bryllupsrejsen??
M – A – D!!

Selvfølgelig kommer familie, venner, Louis, Bækkelund først, men EJ hvor var det svært at undvære vores eget MAD!!

1 hel måned uden hjemmelavet mad, det var uden tvivl, det der var allermest savnet for både Mads og jeg!

I ved, at vi begge ELSKER at stå i køkkenet og lave mad. Min livret er Mads mad, så det var virkelig hårdt at undvære i en måned.

Jeg endte med, at kigge på madbilleder konstant, og vi begge drømte om, hvad vi glædede os allermest til at spise, når vi kom hjem.

Anmeldelse af KitchenAid kulinarisk tilbehør

Det endte sågar med, at vi sad og skrev ideer og opskrifter ned til, hvad vi skulle lave så snart vi kom hjem!

En af de ting vi fantaserede om, var blandt andet denne hjemmelavet sandwish med hjemmelavet fars, mayo, abrikos chutney med chili osv osv… Som vi fik dagen inden vi rejste afsted!

Men inden I får opskriften, skal I have anmeldelse af min KicthenAid Standmikser, samt to produkter fra kulinarisk center tilbehør.

Efter Mads startede hans “projekt surdej”, så har jeg ikke længere min standmikser for mig selv (som i overhovedet ikke). Den bliver nemlig flittigt brugt til hans mange forsøg med surdejsbrød.

Den standmikser har efterhånden rørt utænkeligt meget brød herhjemme, og den er virkelig genial til den. Mads elsker den ligesom meget til at lave brød med, som jeg elsker at bruge den til at lave kage med. Derudover er det den smukkeste standmikser du kan få! Uden tvivl. Det er en man vil have til at stå fremme. Jeg har fortalt mere om den i dette blogpost lige HER! Her kan I også læse om hvor længe en standmikser fra KitchenAid kan holde, og hvordan min første stadig lever og klarede sig igennem flere sæsoner af bagedysten! 😉

Udover at standmikseren er min absolutte favorit, så kan du få så meget ekstraudstyr, at du kan lave din egen fars OG lave dine grønsager mega FANCY!

Se hvordan vi laver fars med ekstra udstyret, det er det nemmeste og det smager bare bedre!

Derudover har jeg brugt dette overseje ekstragrej til min agurk!! Tjek lige hvor COOL det ser ud til en sandwish. Den her spiralizer er for VILD!!

Jeg elsker for det første hvordan det ser ud, og hvordan det altid virker upåklageligt. Den her laver agurker i spiraler, og så fjerner den det våde fra agurken indeni, så ens sandwishbrød ikke bliver vådt og mister dens sprødhed.

Derudover er der flere forskellige tilbehør til Spiralizeren, meeeen det får I lov til at se mere af i mit næste post, hvor jeg viser hvordan den kan bruges til at skrælle æbler!! 😀

Opskrift

Surdejsbrød
Opskrift fra Cathrine Brandt

Hjemmelavet fars
1 kilo tykkam
200 g hjemmelavet bacon (Cirka 15% fedt, enten bacon, spæk) 
Salt & peber

Abrikos chutney med chili
200 g rørsukker
1 dl æblecidereddike
1 finthakket rødløg
2 små finthakkede fed hvidløg
1 tsk finthakket rød chilipeber
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1 tsk sennepsfrø
1 tsk groft salt
150 g tørrede abrikoser – i strimler

Syltede rødløg
2 rødløg 
Peberkorn 
Laurbærblade 
100 g sukker 
2 dl æbleedikke 
3 dl vand

Hjemmelavet mayo
2 æggeblommer
200 g smagsneutral olie 
1 tsk salt 
1 tsk sennep 
1 tsk æblesidereddike 

Ekstra tilbehør
Salat
Agurk
Tomat

Surdejsbrød
Mads er efterhånden ved at være i mål med hans surdejsbrød, jeg synes han er i mål, meeeeen… Han er perfektionist og synes liiiige han mangler det sidste inden den er i hus. Indtil da anbefaler vi, at I bruger Cathrine Brandts opskrifter på surdej!

Hjemmelavet fars
Sæt dit ekstraudstyr på fra KichenAid, som hedder kødhakker i metal. Hak din tykkam og dit bacon på på den grove skive og derefter på den fine.
Mere skal der ikke til, og du har dit eget hjemmelavet fars, som du kan lave de lækreste bøffer af til din sandwish.

Steg dem på banden og krydrer dem med salt og peber.

Abrikos chutney med chili
Bring rørsukker, eddike, løg, hvidløg, chili, ingefær, sennepsfrø og salt i kog. Kog chutneyen ved middel varme og under låg i ca. 10-15 min. – eller til den begynder at tykne. Rør jævnligt.

Vend abrikosstrimler i den varme væde og lad det stå over varmen i 2 min inden chutneyen hældes på glas, og den er klar til brug.

Syltede rødløg
Skær dine rødløg i tynde skiver, evenuelt på et mandolinjern. 
Kog sukker, eddike og vand op sammen med peberkorn og laurbærblade. Sluk for blusset og tilsæt dine rødløg. Kom herefter det hele på et skolet glas, lad det køle af og de er klar til brug.

Hjemmelavet mayo
Start med at piske æggeblommer og salt sammen. Herefter tilsætter du sennep, æblesidereddike og pisk igen. Tilsæt nu olie i en tynd stråle mens du fortsat pisker. Gør du det for hurtigt, skiller den. Hvis den skiller kan du samle den med en lille smule vand igen.
Kom den i en sprøjtepose eller en “sutteflaske” og den er klar til brug. Behold den i køleskabet og kom den på pålæg dagen efter. Det kan varmt anbefales.

Samling
Rist dine surdejsbrødsskiver, smør mayo, samt abrikoschutnet på dit brød, skyl dit salat og kom på. Lav herefter dine smukke agurker. Kom dine bøffer på, samt agurker og toppen af din sandwish. Placer et grillspyd med en tomat og din sandwish er klar til servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.