BRYLLUPSFLØDEBOLLER MED FYLD

// Reklame for Dr. Oetker //

Det her, det har jeg VIRKELIG glædet mig til. MEGET, MEGET LÆNGE!! Flødeboller i BAG LIVE MED LIV!

Det er på søndag d. 28. juli kl. 13.00!!

Og det er ikke bare hvilke som helst flødeboller. Det er selvfølgelig bryllupsflødeboller. Mads og jeg skal snart giftes og der skal være flødeboller i alle afskygninger til vores bryllup #flødebolleepidemi

Vi går som sagt LIVE søndag d. 28. juli kl. 13.00 på Kagerullens facebookside. Det kribler seriøst helt i fingrene for at komme i gang!! Jeg glæder mig så sindsygt meget til at fortælle alle mine bedste tips og tricks til jer, så I alle kommer i mål med jeres flødeboller i fremtiden.

Konceptet på flødebollerne er selvfølgelig hendes og hans flødebolle, og jeg har taget udgangspunkt i mine yndlingssmage og i Mads’ yndlings smage.

Det er blevet det fineste makkerpar, hvis jeg selv skal sige det – èn med fint, lyserødt ruby chokoladeovertræk og fyld af bærskum og den anden overtrukket med mørk chokolade og med en god smag af kaffe og rom. Mads elsker mørk chokolade, kaffe og krumseboller, så dem her er spont on. Og så er de lige kvistet med karamelfyld. Åh yes!

OPSKRIFT på flødeboller med fyld

Opskriften er klar til dig, det eneste du skal gøre er, at trykke lige HER. Så er opskriften klar til dig. 

Du kan printe den i en PDF og bage den nu, eller vente til, at vi næste gang går LIVE på Kagerullens facebookside, hvor du får mine bedste tips og tricks, samt løbende kan stille spørgsmål, mens du bager med.

Husk hvis du ligger det op på instagram at tagge os, samt #baglivemedliv

Jeg glæder mig så meget til at lave FLØDEBOLLER!! I ved det er min yndlings ting lige i tiden. Det bliver SÅ godt!!

KØB PRODUKTPAKKE

Som altid kan I købe en produktpakke, hvor alle produkterne er, og I får – 10% rabat på alle produkter som der skal bruges til kagen.

Desuden kan du også tilføje eventuellet redskaber, som du mangler for at lave kagen. Det kan være en kagering, eller kageplast mm. 

Hvis du vil have fingrene i produktpakken kan du trykke lige HER!

Og jeg siger jer, det er altså smart. Her får du ALT TIL AT KOMME I MÅL MED DINE FLØDEBOLLER, NÅR VI SNAKKER UDSTYR! 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.