ÆBLEKAGELAGKAGE

// Reklame for Dr. Oetker //

Er I klar folkens? Denne gang skal vi lave den lækreste æblekagelagkage. Æblekage er en af mine absolut yndlings desserter. Det kan være varm æblekage, gammeldags æblekage, rå æblekage osv osv.

Jeg har siden, jeg var hel lille fået serveret æblekage flere gange om ugen hjemme hos mine forældre. Min mor og far elsker æblekage og det må siges at have smittet af på mig og min fantastiske lillebror!!

BAG LIVE MED LIV

I næste “Bag live med Liv”, som er den 30. juni 2019 kl. 13.00 skal vi selvfølgelig lave en æblekagelagkage. Jeg har givet den et lidt retro look, da jeg synes, at æblekage er en super retro dessert.
Jeg har derfor blandt andet valgt, at sprøjte flødeskummet op langs kanterne, hvilket jeg synes er den helt retro måde at pynte lagkager på, og jeg ELSKER det.

Lagkagen består af en sprød makronbund, en lækker æblekompot, en cremet nougatcreme, samt friske syrlige hindbær og lækre, sprøde æblechips .

Mads havde den med på arbejdet og dommen var, at den er på top 3 over de bedste kager de har smagt fra mig, og de har fået en del efterhånden!! Den er derfor i aller højeste grad godkendt smagsmæssigt!

OPSKRIFT

Opskriften er klar til dig, det eneste du skal gøre er, at trykke lige HER. Så er opskriften klar til dig.
Du kan printe den i en PDF og bage den nu, eller vente til, at vi næste gang går LIVE på Kagerullens facebookside, hvor du får mine bedste tips og tricks, samt løbende kan stille spørgsmål, mens du bager med.

Næste gang vi går live er søndag den 30. juni 2019 kl. 13.00.

Jeg glæder mig så meget til at lave netop denne lagkage sammen med jer! Den er så LÆKKER!

KØB PRODUKTPAKKE

Som altid kan I købe en produktpakke, hvor alle produkterne er, og I får – 10% rabat på alle produkter som der skal bruges til kagen.

Desuden kan du også tilføje eventuellet redskaber, som du mangler for at lave kagen. Det kan være en kagering, eller kageplast mm.

Hvis du vil have fingrene i produktpakken kan du trykke lige HER!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.