KITCHENAID 100 ÅRS JUBILÆUM

// Reklame for KitchenAid //

KITCHENAID LIMITED EDITION – QUEEN OF HEARTS

Dette blogpost handler om KitchenAid 100 års jubilæum, deres nye limited edition kollektion og sidst men ikke mindst får du en opskrift på de smukkeste ikoniske røde flødeboller, som jeg har udviklet i samarbejde med KitchenAid!

Presseevent i Stockholm

Igår skulle jeg have været til et fantastisk presseevent i Stockholm sammen med KitchenAid, men da SAS har varslet om strejke, kunne vi ikke få tingene til at gå op desværre. ØV! 

Jeg gad da godt lige have været et smut deroppe og hilse på alle de andre ambassadører, men sådan skulle det ikke være. Det må blive en anden god gang. 

KitchenAid har valgt en ambassadør fra alle nordiske lande og den svenske ambassadør som hedder Jessica, og hun er ret så sej. Kæmpe shoutout til hende og hendes instagram @jessicafrej. Hende havde jeg glædet mig til at møde, da det var hende der havde kreeret en masse lækre sager til eventet. Men ja sådan er det nogen gange.

Grunden til at alle ambassadørerne fra de nordiske lande skulle samles til et presseevent er fordi, at KitchenAid fylder intet mindre end 100 år. De har 100 års jubilæum! Kæmpe stort TILLYKKE først og fremmest!!

Men hvad er der så specielt ved det??! Jo de har lavet en ganske særlig LIMITED edition kollektion, og den er så SMUK! 

For at markere den festlige begivenhed, som kun sker én gang for hvert århundrede, har KitchenAid lagt deres ekspertise og kærlighed i en limited edition-serie: Queen of Hearts. Kollektionen kommer i den fineste farve, som de kalder Passion Red, der skal udtrykke din energi, styrke og passion for at arbejde i køkkenet. Kollektionen udgør i alt 7 produkter, som jeg glæder mig SÅ meget til at stille frem i mit køkken!! 

Kollektionen er som sagt limited edition, og har de fineste detaljer. En detalje som jeg virkelig elsker er, at på alle produkterne er der et dekorationsbånd inspireret af passion med hundredvis af små røde hjerter. Det er et moderne twist på det klassiske look, og de er så fin en detalje. 

Jeg har ikke pakket dem ud af kasserne endnu, fordi jeg vil vente indtil I kan se med på instastory. Prøv og spørg om det kribler i mine fingre for at få lov til at pakke dem ud! Men I skal være med!! hihi… Jeg kommer til at lave en form for unboxing, og så skal jeg selvfølgelig i gang med at teste alle produkterne. Flere af dem kender jeg i forvejen, men har kun haft standmikseren. Så jeg skal i gang med at teste minihakker, elpisker osv.  

Produkterne kan købes i både Salling og magasin, så afsted med jer, hvis I er ligeså vilde med serien som mig!

PRESSEEVENT FOR KITCHENAID I DANMARK 

Tilbage i Marts afholdte KitchenAid presseevent i Danmark, hvor jeg blev præsenteret som ambassadør, og stod selvfølgelig for lidt sødt til kaffen og ikke mindst stod for at skulle fortælle, hvorfor jeg har så stor en forkærlighed for KitchenAid, og hvorfor det er det perfekte match. I kan læse meget mere om det lige her, hvor jeg fortæller omkring vores samarbejde. (Jeg er stadig mindst ligeså stolt og oppe at køre over det, som da jeg skrev sidste post!

Og tjek lige alle de fine produkter i den farve!! Jamen jeg er så meget oppe at køre over det. Tænk sig, at jeg så gerne ville have et samarbejde med dem, og nu kan jeg kalde mig for ambassadør. Det er uvirkeligt folkens. 

Jeg glæder mig så meget til fortsat at teste og anmelde deres mange produkter, så jeg kan rådgive jer bedst muligt!

KITCHENAID FLØDEBOLLER I IKONISK RØD

Nå, men til presseevent havde jeg selvfølgelig også flødeboller med. Jeg valgte at tage en gammel dansk klassiker, nemlig æblekage og derefter lavede jeg den i en ny fortolkning, og det kunne selvfølgelig ikke været andet end flødeboller. 

Opskriften skal I ikke snydes for, den er klar I en fin PDF lige her:

Æblekage flødeboller – Liv MartineKitchenAid

Alle fik den med i deres goodiebag til eventet. Jeg glæder mig til at se om der bliver tryllet nogle KitchenAid flødenoller frem i jeres køkkener. Måske endda lavet på et KitchenAid. 

Tag endelig @livmartine @kitchenaid_nordics så vi kan se jeres smukke kreationer! 

GOD FORNØJELSE <3 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.