PANDEKAGELAGKAGE med romkuglesmag

// Reklame for Dr. Oetker /

PANDEKAGELAGKAGE I BAG LIVE PÅ SØNDAG

Folkens, så er vi klar igen til den månedlige BAG LIVE MED LIV! Det kommer til at foregå på søndag kl.13.00 over på Kagerullens facebookside som altid. Jeg glæder mig helt vildt, da den her kage smager fuldstændig fantastisk!! Det er lige en kage for mig!

I forbindelse med Dr. Oetkers 90 års jubilæum, laver vi en masse lagkager i forskellige former, farver osv. Sidste gang lavede vi en cheesecake som en lagkage med masser af lag. Hvis ikke I har set den live, kan I hoppe ind på Kagerulles facebookside, da alle lives bliver gemt. Derinde ligger der en masse god inspiration og guide til diverse lækre kager!

Denne gang skal vi lave intet mindre end en pandekagelagkage, som har romkuglesmag. ÅH YES! I læse rigtigt. Den creme der er i den her pandekagelagkage er TO DIE FOR! 

Vi har taget udgangspunkt i smagene til en Crepes suzette, dog uden den del hvor vi flambere. Men den indeholder smagene, appelsin, rom, karamel, mandler og selvfølgelig en masse PANDEKAGER! Og tjek så lige alle de lag! Det bedste er når man skære i sådan en kage, den er så smuk med de mange lag og karamellen der løber mellem lagene. 

MIN PANDEKAGEOPSKRIFT 

Min pandekageopskrift er en jeg har fået af min mor, som har fået af hendes mor. Og hvis I har fulgt med længe ved I, at min mormor og morfar havde deres eget bageri og hed intet mindre end Hans & Grethe 🙂 Jeg kunne ikke læse opskriften, da den var skrevet i hånden med den smukkeste skråskrift. Heldigvis kan min mor kan læse det, og fik den oversat for mig. 

Mette Blomsterberg og Jan smagte den i bagedysten, da jeg lavede mit pandekagehus, og den fik MANGE roser! 

Jeg får altid de vildeste ord med på vejen med denne opskrift! Det er uden tvivl en favorit herhjemme. 

Den skal i selvfølgelig også have, og sammen med den creme, karamel og mandler!! EJ I skal glæde jer…. 

OPSKRIFTEN + PRODUKPAKKE

Jeg linker som altid til opskriften, og den finder I lige HER! Husk at I også kan finde den inde på Kagerullens app, eller printe den i en PDF direkte fra hjemmesiden. 

Derudover har vi den skønne produktpakke som I kan bestille og modtage fra dag-til-dag. 

Den linker jeg til lige HER.  Derinde får I alle produkterne og enda med 10% rabat. Derudover kan I tilføje de redskaber I eventuelt kunne mangle I jeres køkken. F.eks. den tyl jeg bruger, sprøjteposer eller en pandekagepande mm. 

Jeg glæder mig så meget til på søndag, vi ses snart til endnu en omgang LIVE!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.