Citronfromage cheesecake

// Reklame for Dr. Oetker // 

Citronfromage CHEESECAKE

Hej folkens 

Påsken nærmer sig, juhuuuu…. Det betyder, at jeg meget snart rejser til Thailand sammen med min Mads. Spørg om jeg glæder mig?? 12 dages ferie, jeg kan næsten ikke vente. 

Men inden skal vi selvfølgelig afholde en PÅSKE LIVE, hvor vi skal lave en cheeasecake som er påskeinspireret og lavet med citronfromage blandt andet!! 

Jeg synes selv at opskriften er blevet ret så nice, jeg elsker syrlige kager, der ikke er alt for søde, og denne er fyldt med masser af citron. 

En mere udfordrende LIVE 

Vi skal som sagt lave en citronfromage cheesecake, men denne gang er den ikke bare i tre lag, men i FEM lag. 

Først er der en kiksebund, derefter ostecreme, citrongele, citronfromage, marengs og chokoladespir! Derfor skal jeg også kort forberede jer på, at vores live sandsynligvis vil varer lidt længere end sædvanligt, meeeen det er altså det værd. Det lover jeg. 

Jeg guider jer som altid igennem alle steps, og efterfølgende bliver den gemt, således at I altid kan se den igen og spole frem og tilbage. 

Kan vi slå seertallet siden sidste cheesecake?

Den første gang vi gik live, der lavede jeg en karamelcheesecake. Den slog alle rekorder og er stadig en af jeres klare favoritter (I kan få opskriften lige her).

Hvis I har fulgt med hos mig længe, så ved I, at cheesecakes er en af mine favoritter. Jeg elsker at lave den kage. Jeg elsker, at lave en kage der ikke skal i ovnen, og at den kan laves forholdvis hurtigt, og samtidig smager helt sindsygt godt. 

Derfor er det også på tide at vi laver en cheesecake mere. Denne gang bare med lidt svære teknikker og andre smage! Men I bliver altså også dygtigere og dygtigere!
Den bliver som sagt lavet med blandt andet citronfromage, og det duer altså bare kanon godt i en cheesecake!! 

Jeg satser på, at vi skal slå sidste års seertal, og skal have over 1000 med. Er I klar på den?? 😉 

Opskrift, samt produktpakke 

Nok snak, nu til opskrifterne og vores smarte produktpakke! 

Vi går live på søndag d. 7. april kl. 13.00 på Kagerullens facebookside

Vi går som altid LIVE med min lillebror som kameramand, der bare gør det hele lidt mere hyggeligt, lidt mere hjemligt og lidt mere lækkert, hvis I spørger mig! 

Opskirfter finder i lige HER

Produktpakken lige HER. Produktpakken indeholder alle de produkter i behøver fra Dr. Oetker, samt mulighed for at tilføje diverse redskaber, hvid du mangler dem i dit køkken. Husk samtidig at der er tilbud, så du får 10%. Du kan bestille fra dag til dag. 

Jeg glæder mig så meget til på søndag! En længere og mere spændende live! Vi ses snart! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.