KITCHENAID AMBASSADØR !!!

// Sponsoreret af Kicthenaid //

Hej folkens!

Jeg kan nu endelig løfte sløret for mit nyeste samarbejde. Det samarbejde jeg har ventet på de sidste 4 år, er ENDELIG kommet i hus. 

Jeg kan nu officielt kalde mig for ambassadør for KitchenAid. Jeg kan næsten ikke sige det uden at skrige, hihi! Det har virkelig været et samarbejde jeg altid har drømt om. Marie og Sara som jeg har talt med fra KitchenAid har fortalt, at det er første gang, at de har en dansk ambassadør. Det gør mig pænt stolt! 

“Ja ja Liv, det er godt med dig, men hvad får vi ud af det??”

Ja nu skal du høre. I dette blogpost vil jeg komme ind på følgende: 

  1. Hvorfor KitchenAid x Liv? 
  2. Hvad får DU ud af det? 
  3. Anmeldelse af KitchenAid High Performance blender
  4. Opskrift på min FAVORIT laksesandwich, som Mads udviklede til vores tid vi havde Cafeen Madam Blå 
  5. Samt opskrift på en lækker smoothie.

1. Hvorfor KitchenAid?

KitchenAid er for mig et produkt der har alt det, som jeg søger ved køkkenudstyr.

Det er for det første og vigtigste vanvittig god KVALITET. Det er udstyr der bare fungere og holder i mange, mange år! For det andet og næstvigtigste, deres design. Jeg synes, det er så vigtigt, at man ikke skal pakke sit køkkenudstyr ned i skuffer og skabe, fordi man ikke synes det er flot at have stående. Jeg har oplevet at finde diverse køkkenudstyr i vores klassiske hjørneskab, som ikke bliver brugt, fordi man enten har glemt man har det, eller man ikke orker at finde det frem. Sådan er det IKKE med KitchenAid. Jeg synes deres design er fantastisk, og passer til enhver bolig! Deres design fungerer i alt fra oldschool retro køkkener, men også i helt minimalistiske og sterile køkkener. Jeg elsker, når et design kan ramme så bredt. 

Desuden kan man efterhånden få de fleste af deres produkter i flere forskellige farver, så man kan vælge lige den farve der passer ind i ens eget køkken!

Jeg har lige siden, jeg startede med at bage brugt min KitchenAid standmikser!!  Og hold nu fast venner!! Den standmikser jeg har, har jeg ikke skiftet ud. Det vil sige, at min KitchenAid standmikser er 9 år gammel! Tjek lige dette billede: 

Det er uploaded på facebook den 26. oktober 2010. Det vil sige, at jeg kan regne ud, at jeg fik den d. 18. oktober 2010 i 20 års fødselsdagsgave. 

At den er 9 år gammel og stadig fungere optimalt, er en bedrift i sig selv, MEN at være køkkenmaskine i mit køkken i 9 år og stadig fungere, det er nærmest et mirakel. Og det er det fordi:

  1. Jeg bruger maskinen flere gange om dagen!! Den kører nærmest i døgndrift. 
  2. Jeg behandler den ikke super godt, den får lov til at røre nogle voldsomt seje seje og piske flødebolleskum flere gange i døgnet!
  3. Den har været slæbt frem og tilbage i min bil flere hundredevis af gang til diverse events, og kastet i diverse bagagerum. 

Desuden tror jeg, at den maskine er den mest filmede maskine (måske lige på nær de populære KitchenAid i bagedysten ;-)). Den har efterhånden været med på diverse youtube film og livebagninger, samt et utal af instastories. 

KitchenAid er og bliver en klar favorit. Jeg har aldrig haft andre røremaskiner, da den første jeg købte var den bedste og stadig fungere præcis som den skal, den dag i dag!

2. Hvad får DU ud af det? 

I løbet af det næste år, vil I få mine personlige favoritter og anmeldelser af diverse produkter. 

Jeg skal teste en masse forskelligt og hvis du kender mig ret, så ved du, at jeg er meget ærlig, og fortæller præcis hvad jeg synes. Derudover får du også en masse nye opskrifter, og denne gang har jeg fået lov til også at bevæge mig over i det salte køkken!! 

Jeg har nemlig allieret mig med Madsen, da dette samarbejde skulle i hus, fordi jeg ved, at mange af jer drømmer om salte retter fra ham. Derfor vil du både få de fedeste anmeldelser, men også de bedste salte og søde retter fra både Mads og jeg! Det ved jeg mange af jer går og venter på!

Samtidig har jeg hørt en fugl synge om, at jeg får lov lave en konkurrence eller to på nogle lækre produkter. Det er vel heller ikke helt dumt!! 😉 

3. Anmeldelse af KitchenAid High performance blender 

Jeg har indtil videre testet KitchenAids High performance blender, og det må siges at være en sand fornøjelse. 

I kender alle sammen man står og skal blende en smoothie, men du skal konstant slukke for blenderen for, at få alle ingredienserne ned til kniven. Det kan jeg love jer for, det sker ikke med denne. Holy s…. den har power! 
Jeg har altid hadet at lave smoothie, fordi man skal stå der og ryste maskine og skrabe ingredienserne ned mod kniven og det gang på gang sætter sig fast under kniven. Jeg ved ikke om jeg har levet under en uheldig blender forbandelse, men den er i allerhøjeste grad ophævet nu! 

Jeg har testet en grov laksesalat og en smoothie. Jeg kan informere jer om, at hvis man gerne vil have en grov laksesalat, så skal du blende i MEGET kort tid, ellers bliver det hurtigt til en laksemousse 😉 

Smoothie gik mindst ligeså let. Alle ingredienser ned i blenderen, giv dem 5-10 sekunder og bom, så står du med den lækreste smoothie.

Og jo, så testede jeg faktisk også en praliné på den, men det opskrift får du en anden gang! 

En ting kan jeg love jer, det er en maskine med power og den virker til at kunne blende ANYTHING! Hvis man vil blende hårde ingredienser følger der sådan en nedstopper med, som hjælper med at skubbe ingredienserne ned i blenderens hvirvelstrømmen, så alting bliver blendet sammen. 
Derudover er den ganske nemt at rengøre. Så snart jeg har brugt den skyller jeg den i varmt vand og lidt sæbe, vender den på hoved og lader den tørre, og så er den klar til næste omgang. 

Den kan fåes i både sort og i hvid, og du kan læse meget mere om den lige HER!

4. Laksesandwich 

Nu til den første opskrift. 

Mads og jeg har serveret disse sandwich til diverse tursiter og den her var klart favoritten. Det blev også min favorit, og jeg levede af det en hel sommer!! Mange af jer efterspurgte opskriften dengang, men det fik vi aldrig skrevet ned, men nu er det endelig sket, og opskriften er klar til jer.

Antal: 1 sandwich

Ingredienser 

Laksesalat

100 g gravad laks 

50 g neutral flødeost

1 spsk mayonaise 

1 spsk limesaft 

Dild 

Salt & peber 

 

Syltede rødløg 

1 dl lager eddike 

25 g sukker 

2-3 tørrede laurbærblade 

Peberkorn 

3 rødløg

 

Yderligere 

2 skiver rugbrød 

1/2 avokado 

3-4 skiver agurker 

Blandet salat 

Friske skovsyrer

Fremgangsmåde 

Laksessalat 

Kom din laks, flødeost, mayo, limesaft  og lidt dild op i din blender, og giv det ganske kort, da du ellers vil få en laksemousse (som egentligt bestemt heller ikke fejler noget). Smag herefter til med salt og peber. Kom det i en beholder i køleskabet indtil brug. 

Syltede rødløg 

Kog din lagereddike op sammen med sukker, laurbærblade og peberkorn. Kom dine løg derned i. Kom dem i et glas du har kogt, og på køl. De er klar til brug når de er kølet helt af. 

Samling

Rist din rugbrød. Kom salat på den første skiver, 1/2 avokado, samt dine agurker. Kom din hjemmerørte laksesalt på, samt dine hjemmesyltede rødløg. Pynt med lidt skovsyrer eller frisk dild, og kom den sidste skive rugbrød på og den er klar til servering. 

5. Smoothie 

Smoothie er, som jeg tidligere har nævnt, en meget irriterende ting at lave, hvis man ikke har en ordenligt blender. Jeg har i mit liv ødelagt hele 3 blenderen, fordi de ikke fungerede som de skulle. Uanset hvor frossen ens frugt er, så skal den altså kunne blende det. Dette har ikke været tilfældet med mine tidligere blenderen. Måske prisen også var derefter!

Den her blender, den kan blende, og jeg bliver ikke en gang hidsig, fordi den gør arbejdet for mig, på MEGET kort tid. 

Her får du opskriften på den nemmeste og lækreste smoothie! En smoothie der er god både til morgenmad, eller til aftenssnack. 

Ingredienser 

100 g hindbær 

2 modne bananer 

1/2 dl kokosskyr (cheasy) 

2 spsk limesaft 

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser op i din blender, og blend det, og BOM; Smoothie til dig!

Sværer behøver det vist ikke at være! 😉 

Velbekommen!

Jeg glæder mig til at give jer en masse gode anmeldelser, tip og tricks og salte og søde opskrifter ! 2019 blev året hvor samarbejdet med KichenAid endelig kom i hus! Ja tak!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.