Bag live med Liv; DONUTS

// Reklame for Dr. Oetker// 

Donuts

Vi startede en #flødebolleepidemi, mon vi kan starte endnu en, bare med DONUTS?? Altså en #DONUTSEPIDEMI?

Jeg har hvert fald været i fuld gang med at teste diverse donutsopskrifter og her kommer den første. 

Den er lavet med grape, som jeg er helt vild med i tiden. Jeg synes, at skallen giver den helt perfekte bitre smag, og gør noget virkelig godt for den meget søde og friturestegte snack!!

Man kan også bage donuts i ovnen, men jeg må nok indrømme, at når dejen har været en tur ned i ønskebrøden, uha, så bliver det bare den bedste, fedtede og lækreste donuts. Lige som den skal være! 

Donuts havde nær kostet mig sejren i bagedysten!!

Min fascination for donuts startede IKKE godt. Hvis I husker det, så tilbage i 2015, der fuckede jeg op big time i Den store bagedyst. Jeg forstod for det første ikke hvordan jeg behandlede en gærdej, og for det andet fik de cirka 10 minutter for længe i frituren! UPS! Jeg var nær røget ud, uha!! Jeg fik at vide, at de smagte af klejner!! Haha…. Tænk engang, godt det ikke skete. Det var den første gang i bagedysten, hvor jeg var rigtig bange og mærkede for første gang, hvor meget jeg ville det her. Hvor meget jeg ville vinde, og hvor meget jeg elskede at arbejde med opgaver på den måde, som man gør i bagedysten, og nu også i mit arbejdsliv. 

Nå men den lille ups’er, det resulterede i, at jeg gav mig selv et los i r….. og blev mesterbager i program 6 og 7, og vandt finalen! (Jeg sov ikke og boede på gulvet i mine forældres køkken, og græd ofte over kage, ynkeligt). Jeg kan fortælle jer, at jeg er taknemmelig for, at jeg liiige var nede og rører bunden, så jeg fik mere blod på tanden. Så ja, jeg har bestemt haft et had/kærlighedsforhold til de kære donuts. 

Men jeg har fået vendt skuden, og er efterhånden blevet ret vild med donuts, og jeg ved hvordan gærdejen skal behandles,så du får de bedste og mest luftige donuts. 

OPSKRIFT, SAMT PRODUKTPAKKE

Opskriften finder du lige her, eller inde på Dr. Oetkers app, som hedder Kagerullen.

Endnu en gang har vi lavet en pakke til jer. I har ofte nævnt at det sommetider kan være svært at finde produkterne. Derfor har vi gjort det nemt for jer. 
I skal blot følge linket og kan derfra købe produkterne direkte, derudover kan I tilkøbe de forskellige redskaber som jeg bruger til mine donuts. Blandt andet en donut udstikker, og et sukkertermometer der kan tåle temperaturen på den varme olie. 

Køb produktpakken lige HER, og samtidig får du 10% på hele pakken. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.