NYE BAGEKURSER med Ditte Julie

Endelig kan vi åbne op for tilmeldingerne til vores første bagekurser. 

Efter Ditte og jeg deltog i Den store jule- og nytårsbagedyst, og var så heldige at vinde, har der været stor efterspørgsel på, at vi skulle bage mere sammen, og udvikle flere opskrifter til jer! Men i stedet har vi valgt, at det skal også være sammen med jer!! 
Vi har glædet os så meget til at fortælle om vores kurser, og nu er vi endelig klar. 

Vi kommer til at holde to slags kurser. Et for nybegynder/let øvet og et masterclass kursus. 

Hvis du er i tvivl hvilket kursus du skal på, så kan du læse med her, hvor der står beskrevet hvad forskellen er på de to niveauer, og du kan se hvilke kager der skal bage, samt undervisningsmetoden. 

Nybegynder/let øvet

Er kurset for dig, som er træt af, at evnerne kun rækker til den klassiske chokoladekage, og gerne vil lære de grundlæggende teknikker i kagebagningen, så du kan udvikle din evner derhjemme. Ditte og jeg vil gennemgå de forskellige processer i et tempo, så alle kan være med, og vi vil gå rundt og hjælpe, så du kan bage den lækreste kage selv. Vi skal sammen bage en klassisk lagkage med svampede bunde, konditorcreme og æblekompot. Kagen skal pyntes med marcipanbånd, flødeskum og æblechips.

Vi kommer altså til at bage en lagkage helt efter den klassiske bog, og når du først har lært de basale teknikker til konsistenser og kagebagning, kan du udfordre smag, konsistens og udseende. Så dette kursus er for dig, der skal have et lille kærligt puf igang med kagebagningen, om du er barn eller voksen – bare du kan læse og følge en opskrift.

Masterclass

Er kurset for dig, der er garvet i kagebagning, og som mangler ny inspiration eller nye teknikker til at fyre op for kagebagningen derhjemme. Du skal kunne arbejde selvstændigt ud fra en opskrift og have erfaring med de forskellige bage-teknikker, for bagningen kommer til at foregå efter kongens efterfølger-princippet. Én af os kommer til at vise for, mens I følger med, og den anden af os går rundt og hjælper til, hvor der er brug for det.

Sammen skal vi bage en kage bestående af mørdej, frangipane, kompot og mousser. Vi skal pynte med koraller, glaze med spind og andet pynt. Vi kommer omkring masser af forskellige processer i kagebagningen, så kurset er for dig, der har stor erfaring i det søde køkken – uanset om du er ung eller voksen, bare du kan følge med i opskriften.

Datoer: 

Her kommer en oversigt over datoerne for vores kommende kurser.

Vi kommer til at afholde kurser på i Valby på Sjælland og I Århus. Den skarpe læser vil kunne regne ud, at det er der selvfølgelig en helt særlig årsag til. Vi har nemlig lånt Timm Vladimirs køkkener, hvilket bare gør, at omgivelserne omkring vores kurser er spot on, hvis I spørger mig. 

Hvis du skal være en af de heldige, så hop ind på Dittes webshop lige HER og tilmeld dig!

Vi håber, at I er klar til at bage sammen med os. Vi glæder os så meget, til at stå i køkkenet sammen med jer!! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.