FASTELAVNSBOLLER

// Reklame for Dr. Oetker //

FASTELAVN ER MIT NAVN…… 

Der er snart fastelavn, og da jeg var yngre var det en af mine helt store favoritter. Udklædning og fastelavnsboller, whats NOT to like?! 

Jeg elskede at klæde mig ud og tage ud og rasle med min bedste veninde og ikke mindst min lillebror, og hans bedste ven. Det var fast tradition hver evig eneste år. Ofte kørte min mor os rundt fordi vi jo både skulle rasle i Horne hvor min veninde boede og hjemme hos os ved Uggerby. 

Inden du får fingrene i opskriften, så bliver jeg nød til vise, hvor meget vi elskede FASTELAVN! 

Vi klædte os altid ud i eget design, og ja, jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke blev designer. Jeg synes alle kostumerne er meget flatterende! I skal selvfølgelig ikke snydes for et lille udpluk: 

Denne udklæd er jeg vist nok Mulan. Nana, ja jeg ved det ærlig talt ikke! 😛 

Her er vi babyer…..  Ja hvorfor ikke….. 

Gamle damer, det var vores yndlings! Det var ikke bare en gang at den udklædning blev brugt. 

Gamle damer (og mand) igen….. Og dem er der mange af. Vi lavede sågar en sang der hed: Bedstemors skæg!

 

Igen er Nana’s udklædning lidt udefinerbar. Russer? Jeg er hvert fald prinsesse. Måske er det en form for bryllupscermoni. Jeg ved det ikke… 

 

Her er vi viste bare prinsesser i nogle meget smukke kjoler !

Det var en lille tur down memory lane! Nu skal du selvfølgelig have fingrene i den lækre opskrift! 

Fastelavnsboller 

Fastelavn er et minde i min barndom som jeg aldrig glemmer og det indebærer selvfølgelig også fastelavnsboller.

Vi har alle dage lavet dem med Dr. Oetkers orange vaniljecreme. I ved den helt retro indpakning, som man stadig kan få. Den blev flittig brugt hos os. Til både fastelavn og til lagkager til familiefødselsdage. 

For lige at sende jer tilbage i tiden er det denne, og ja den kan stadig købes, og jeg får den stadig med hjem, når jeg er på besøg i Dr. Oetkers lagerrum… 

Jeg har faktisk fundet et gammel billede frem fra en fastelavn, hvor jeg stod for fastelavnsbollerne, og ja. Jeg tror Dr. Oetker er glad for at mine bageskills er en smule forbedret end dengang, men alle skal jo starte et sted!

Jeg lover hvert fald at glasuren fungerer bedre i den opskrift jeg har klar til jer 😉 

Samtidig er det denne gang ikke en bolledej, men en wienerdej. Jeg har valgt at vi #BAGLIVEMEDLIV skal lave wienerdej sammen. Det bliver en udfordring, men der er så mange af jer, som gerne vil lære det, så hvorfor ikke 😉 Vi satser på vi kan nå det på 1-1,5 time. 

OPSKRIFT PÅ FASTELAVNSBOLLER 

Bag live med liv bliver som sagt med wienerdej. Dette betyder dog, at når jeg har lavet wienerdejen og kommet fyldet i, så har jeg lavet lidt tv køkken snyd. Så mens jeres fastelavnsboller hæver, har jeg bagt nogen på forhånd, så I kan se hvordan jeg pynter dem, og så kan I gøre det samme, når jeres er hævet og færdigtbagt. Ellers når vi det aldrig. 

Opskriften finder du lige HER! Klar til jer, og nem at printe. Du ka også finde den inde på Dr. Oetkers app der hedder Kagerullen. 

Derudover har vi jo lavet den smarte løsning, at du kan købe alle produkterne du skal bruge inde på bagetid.dk. Du sparer 10% på produkterne ved at købe dem derinde, og de leverer fra dag til dag. Køb pakken lige HER!

Samtidig kan du tilføje de eventuelle redskaber du mangler. I pakken har jeg blandt andet fundet nogle gode tyller og sidst men ikke mindst, et spolejern til jer, som I så ofte spørger indtil. 

Jeg håber, at I har lyst til at se med igen på endnu en omgang live! Denne gang med en lidt anderledes og ikke mindst udfordrende opskrift. 

Vi går LIVE kl. 13.00, søndag den 17. februar 2019 på Kagerullens facebook side lige HER!

NÆSTE LIVE

Næste live er den 17. marts 2019, samme tidspunkt, samme sted som sidst! HUSK at sæt kryds i kalenderen.

Vi skal bage noget som jeg ved I elsker!! DONUTS!! Jeg glæder mig allerede… 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.