BLIV PREMIUM BRUGER OG FÅ MANGE FORDELE 

Det der kommer til at ske fremadrettet på kagetid.dk er, at I alle er blevet freemium bruger. Det vil sige, at for  at du kan få adgang til alle vores opskrifter, så skal du oprette en premium bruger. Desuden vil du kunne se dine gamle gemte opskrifter igen og være en del af kageuniverset.

Det koster 29,- om måneden, men betyder også, at der hver måned kommer nye opskrifter, som du kan prøve og glæde dine nærmeste med. Vi har ofte snakket om, at vi skal se Kagetid.dk, som en digital kogebog, hvor der hele tiden kommer nye sider med nye opskrifter.

Udover adgang til nye opskrifter hver måned, vil der meget snart komme nye kategorier. Blandt andet en flødebolle kategori, en donut kategori og meget mere. Vi arbejder samtidig hårdt på vores webshop, hvor du som preemium bruger også får en masse fordele og og ikke mindst rabatter. 

Vi glæder os så meget til at vise jer webshoppen, det bliver vildt. Vi overvejer at tage jer med i hele denne proces, da vi tænker det måske kunne være interessant for jer, at følge med i, hvordan webshoppen kommer til live! 

Til slut vil vi sige, at vi håber, at du fortsat vil være med til at støtte Team Kagetid, så vi fortsat kan producere en masse gode opskrifter til jer og skabe en masse glæde med en masse kreative tiltag. 

Bliv en del af klubben og tryk lige HER