VEGANSK LAGKAGE, bag live

// Reklame for Dr. Oetker //

Er I klar folkens??? Vegansk lagkage!

Dr. Oetker og jeg er endnu en gang klar til at præsentere et helt nyt år med LIVE hver måned! Bag live med Liv; konceptet i har taget helt fantastisk imod. Vi er klar til hele 2019!!! 

SPECIAL EDITION

Vi starter januar ud med en SPECIAL EDITION! Jeg har nemlig haft en fantastisk praktikant, som er veganer og har lært mig en masse om veganske kager. 

Derfor har vi selvfølgelig lavet en vegansk LAGKAGE! Den er fyldt med masser af smag af chokolade og hindbær!

Desuden kommer jeg ikke til at stå alene i køkkenet, men sammen med SIMONE som simpelthen gæster “Bag live med Liv”. Du kan læse meget mere om dygtige Simone lige her. Hun har den fineste hjemmeside med en masse lækre veganske opskrifter og ikke mindst instagram @simonejespersen 

KUNSTIG MARENGS

Opskriften har jeg udviklet med Simone som ekspert, når jeg har været i tvivl om produkterne jeg bruger er veganske. I og med at lagkagen er vegansk, så er den faktisk også laktosefri, hvilket mange af jer ofte har efterspurgt. 

Jeg har brugt piskbar sojafløde i opskriften. Jeg var meget spændt på resultatet. Men jeg må erkende, at bruge en sojafløde frem for piskefløde, skaber en langt lettere mousse, der ikke er ligeså fed, og det kan bestemt også noget! 

Desuden har jeg lavet en “kunstig” marengs på kikærtevand og sukker, som jeg har brugt til at lave lækre chokoladebunde med. 

Hvis du laver selve marengsen med kikærtevand og sukker, kan du komme det i en sprøjtepose og sprøjte marengs toppe ud og brænde dem, som almindelig marengs lavet på æggehvider. 

DEN VEGANSKE LIVSSTIL 

Den veganske livsstil bliver mere og mere populær. Simone forsøger at lærer mig om hvorfor det er sundt. Jeg lytter til hende, men jeg bliver aldrig veganer. Mads og jeg har dog talt om kødfrie dage med tanke på miljøet, som den kære Simone har lært mig 🙂 Jeg synes det er en spændende livsstil, men som det ser ud nu, vil jeg aldrig kunne dedikere mit liv til det. 

Men selvom du er ligesom jeg og ikke er veganer, så synes jeg stadig du skal tage udfordringen op med mig, og hoppe i køkkenet, når Simone og jeg skal bage live med jer. 

FÅ OPSKRIFTEN PÅ VEGANSK LAGKAGE 

VI GÅR LIVE DEN 27. JANUAR KL. 13.00 PÅ KAGERULLENS FACEBOOKSIDE LIGE HER!

Opskriften ligger klar inde på Dr. Oetkers hjemmeside, du kan trykke lige HER eller find den på Kagerullens app. Du kan læse mere om den smarte app lige HER.

DEN PERFEKTE PAKKE

Jeg har sammen med Dr. Oetker og Bagetid lavet den bedste pakke, så I får alle de nødvendige redskaber og ingredienser til opskriften. 

Pakken indeholder alle basis produkter du skal bruge, og mangler du andet til opskriften, kan du nedenfor tilføje det, så du får alt du skal bruge, mens du bager live sammen med os.

Køb produktpakken lige her og tilføj de ingredienser du mangler!

Dette kan i godt vænne jer til, da vi har planer om at lave disse fantastiske produktpakker til jer, til hver BAG LIVE !! 

Whats not to love! 

Jeg glæder mig til at se jer på søndag og se jeres smukke kager!

#baglivemedliv 

NÆSTE LIVE 

HUSK at skriv næste live i kalenderen! 

Den 17. februar 2019 kl. 13.00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.