// Reklame for Dansukker //
JULEOPSKRIFTER
Endnu en gang har jeg udviklet en opskrift i samarbejde med Dansukker, denne gang en lækker julesmåkage!
Hvis I ikke har set den første juleopskrift på flødeboller med lakrids, kan i trykke lige HER! Det er en perfekt værtindegave til årets mange julefrokoster 🙂
Jeg har endnu engang brugt Dansukkers produkt, som har toner af lakrids, den er en klar favorit hos mig. Det er deres Dansukker muscovadorrørsukker!
Jeg elsker, at der toner lakrids frem i smagen! Men jeg er også en kæmpe fan af både lakrids som silk, men bestemt også i søde sager. Den trend bliver for mig ALDRIG to much !!
Derudover har jeg lavet en tilhørende glasur, som er lavet på deres økologiske flormelis. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke altid bruger økologiske varer, nogen ting har jeg et princip omkring det, f.eks. med æg. Men tænker til jer der sidder derude og altid vælger økologisk, er det fedt med dette produkt Dansukkers økologiske flormelis.
JULESMÅKAGER OPSKRIFT
10-15 stk
Redskaber: 2 hjerteudstikker i to størrelser, en lille og en stor
Småkagedej
300 g hvedemel
60 g Dansukker økologisk flormelis
150 g smør
1 tsk kanel
Fyld
150 g isomalt
Glasur
100 g Dansukker økologisk flormelis
Lidt past. æggehvide eller vand
Pynt
Valgfri krymmel
Småkagedej
Ælt alle ingredienser sammen til du får en ensartet masse. Kom mørdejen i en frysepose og i køleskabet i minimum 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Rul herefter dejen ud, og udstik først hjerter med den store udstikker og derefter udstikker du med den lille i midten af det store hjerte.
Kom dem herefter dine hjerter på et stykke bagepapir på en bradepande.
Bag hjerterne i 10-12 minutter. Lad dem herefter køle af, og flyt dem IKKE fra bagepapiret, da du skal have isomalt i midten.
Fyld
Smelt din isomalt til den er glasklar.
Hæld det i midten af småkagerne, og lad det køle, imens forbereder du din glasur.
Glasur
Rør flormelis sammen med enten lidt vand eller lidt æggehvide indtil du har en fin glasur. Konsistensens skal være sådan at den stadig løber, men forholdsvis fast 🙂 Eller glider den af småkagerne.
Kom glasuren i en sprøjtepose og klip et hul.
Kom det ud på de afkølede småkager og drys med det samme med krymmel. De er nu klar til servering !
No Comments