ÆBLEDESSERT MED MOKAÏ - Liv Martine

ÆBLEDESSERT MED MOKAÏ

// Reklame for MOKAÏ //

Hej folkens! 

Endelig er opskriften klar til jer på æbledesserten, som jeg har lavet i samarbejde med MOKAÏ! 

Der er så mange af jer der har spurgt hvornår den kom ud, og HEY det er nu!

Der er igen både en how-to video og en udførlig opskrift <3 

Jeg glæder mig så meget til at vise jer denne opskrift, da den er væsenligt anderledes opbygget end de andre!

Jeg har sidst i indlægget henvist til de første fire film jeg har lavet i samarbejde med MOKAÏ! Jeg er så stolt af hver enkelt kage og hvordan MOKAÏ er med til at gøre hver og en af dem endnu mere fortryllende! 

Jeg glæder mig til at se om I tør springe ud i den sidste dessert! Hashtag endelig #morethanadrink, så jeg kan følge med og se hvad I laver af smukke kreationer <3

OPSKRIFT MED PINK APPLE MOKAÏ

SÆRLIGT BAGEGREJ:

Silikomart kugler 2,8 cm

Silikomart æbleform

Velvet spray

 

MOKAÏ KUPLER MED ÆBLE

2 blade husblas

½ dl MOKAÏ Pink Apple

1 dl friskpresset æblesaft

½ tsk rød farve

 

KIKSEBUND

90 g Digestive kiks

50 g haverefras

70 g hakket hvid chokolade

50 g smør

1 knivspids salt

 

MOKAÏ MOUSSE MED ÆBLE

3 blade husblas

½ dl MOKAÏ Pink Apple

½ dl friskpresset æblesaft

40 g sukker

125 g creme fraiche 38%

1 tsk vanilje pasta

2 dl fløde

 

PYNT

1 dåse lyserød velvet spray

 

MOKAÏ KUPLER MED ÆBLE

Læg din husblas i blød i koldt vand. Varm MOKAÏ Pink Apple, friskpresset æblesaft og rødfarve op til kogepunktet.

Tag det af varmen. Vrid din husblas for vand og smelt heri.

Kom saften i en sprøjtepose, klip et lille hul og fylde dine runde silikoneforme (2.8 cm) med væsken og kom den på frost i 2-3 timer.

 

KIKSEBUND

Blend dine kiks sammen havrefras til en mel.

Smelt din chokolade sammen med dit smør i mikroovnen eller over et vandbad.

Rør den smeltede chokolademasse sammen med din hjemmelavet kikse-havrefras mel og tilsæt salt.

Rul det fladt ud mellem to stykker bagepapir, kom bunden på frost i 30 minutter. Tag herefter din bund ud og udstik små bunde i 2 centimeters størrelse. Kom dine bunde på frost indtil du skal bruge dem.

 

MOKAÏ MOUSSE MED ÆBLE

Læg husblas i blød i koldt vand. Kog MOKAÏ Pink Apple og æblesaft, samt sukker op til lige under kogepunktet. Vrid husblassen for vand, og smelt den i den varme saft. Lad det køle let af. Vend din cremefraiche sammen med din vaniljepasta. Vend det herefter sammen med den kølede saft. Pisk fløden til en let pisket flødeskum, og vend den ad to omgange samen med cremefraiche massen. Din mousse er nu klar til brug.

 

SAMLING

Tag dine æbleforme fra Silikomart, fyld dine forme med halvdelen af moussen.

Tag dine æblekuppler ud fra frost og kom dem ned i æbleformen ovenpå den mousse du har fyldt i.

Kom herefter resten af din mousse og fyld formen op.

Pres dine små bunde på toppen af æbleformene. Kom formen på frost i 3-4 timer.

Til sidst tager du dine forme ud, og tager din velvetspray og sprøjter dine kager. Dine kager skal være gennemfrosne for at denne spray virker.

Pynt med blade og grene fra et æbletræ hvis du er så heldig at have et i din have.

Alternativt kan du bruge enden af en vaniljestang til at lave æblets gren.

Jeg lover, at hvis du tør kaste dig ud i denne dessert, så vil du imponere alle dine gæster.

OG HER VIDEOEN!!!

4 OVERDÅGIE OPSKRIFTER MED MOKAÏ

Hvis du ikke har set de andre videoer, så linker jeg dem herunder! 

Jeg har udviklet fire opskrifter med fire forskellige MOKAÏ i fire forskellige kage kategorier

1.MOKAÏ CHEESECAKE 

2.MOKAÏ TÆRTE

3.MOKAÏ LAGKAGE 

4.MOKAÏ DESSERT

Den er linket til længere oppe i postet <3 GOD FORNØJELSE!!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Line
    12. december 2018 at 17:36

    Den skal helt sikkert prøves ? Hvor mange bliver der ud af opskriften? ?

    • Reply
      Liv Martine
      18. december 2018 at 14:36

      5 🙂

  • Reply
    Karina Jørgensen
    16. december 2018 at 19:52

    Hej Liv

    Det ser lækkert ud, skal den serveres frossen eller hvordan, og kan den laves klar og holdes på frost flere dage i forvejen?

    • Reply
      Liv Martine
      18. december 2018 at 14:35

      Nej den skal serveres køleskabskold 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.