Vores bryllup; Part 1

Datoen er fundet 

Hej folkens 

Mads og jeg er på weekend, og det giver ro til en masse spændende tanker! Bryllupstanker !!! <3 

Jeg har ikke helt besluttet hvor meget eller lidt jeg vil dele, men jeg tænker, at det kommer hen af vejen. Lige nu har jeg bare lyst til at fortælle lidt om vores tanker. Det er sgu lidt spændende. Tænk engang, jeg skal giftes med verdens bedste menneske. Det føles næsten uvirkeligt! 

Vi er ikke typerne, der har haft nogle helt klare ideer om hvordan et bryllup skulle foregå, men nu er vi så småt begyndt at tænke en masse tanker (læs: jeg er). Vi har endelig fundet datoen for vores bryllup, og er gået fra i første omgang at ville have en intim fest i udlandet til en lidt større fest på Bækkelund og derefter en laaaang bryllupsrejse!

Jeg har været vildt forvirret omkring, hvad der ville være det aller bedste for os, og Mads gør, som han altid har gjort snakket med mig og lyttet på mine forvirrende tanker igen og igen.

Det er gået op for mig, at vores kommende bryllup måske får mine følelser lidt mere uden på tøjet end jeg i første omgang havde tænkt. Jeg er hvert fald allerede  blevet meget rørt de første 10 gange, bare ved tanken om at skulle sige ja til Mads. Uha og nu bliver jeg det helt igen……. 

Yes, men buttom line, festen skal holdes herhjemme og vi rejser dagen efter til varmere himmelstrøg (læs: som I btw skal glæde jer til at høre mere om, det bliver craaaaaazy!).

Bryllupskage

Jeg tror, at min forvirring er kommet sig af, at jeg i år har lavet så mange bryllupskager til så mange forskellige slags bryllupper og jeg elskede dem alle sammen lige højt! Jeg er blevet draget ind i deres eventyr, og har været lige betaget hver gang. 

Fra total royalt bryllup på Kastellet til havefest og kagebord på Obdrupgaard Herregård. 

Mine gemte billeder på henholdsvis Instagram, pinterest og min iphone består primært af alt fra borddækning, brudekjole, blomster, vielse, og sidst men ikke mindst inspiration til vores BRYLLUPSKAGER! 

Efter beslutningen blev taget om at holde en fest, så er mine tanker stukket af og Mads får stillet et utal af spørgsmål om, hvad han synes om diverse inspirationsbilleder. Det er så sindsygt vigtigt for mig, at alle beslutninger der bliver taget, bliver taget i fællesskab. 

Ift vores bryllupskage, så skal den indeholde alle de ting som Mads elsker. Den skal derfor have noget med knas og noget med kaffe, længereer jeg ikke kommet! Det skal ikke kun være ÉN kage, men jeg har en klar ide om et kagebord, men med en “main” bryllupskage. (og mens jeg læser dette opslag hørt for Mads, da jeg gerne vil have ham til at “godkende” det, kommer han med en sidebemærkning. Kan jeg også få et lag med krumsebolledej, og selvfølgelig kan du det skat!) 

Det skal ikke være en kage jeg har lavet før udseendesmæssigt, jeg skal have gang i en helt ny teknik, som jeg glæder mig meget til at afprøve! 

Mangler du din bryllupskage?

2019 kommer til at være året, hvor jeg skal lave vores egen bryllupskage, men jeg åbner også snart for bestillinger af jeres bryllupskager <3 

Hvis du skal giftes i 2019, kan I sende mig en mail på livmartinehansen@hotmail.com. 

Hver bryllupskage er unik, og jeg bruger meget tid på at snakke med brudeparret om smage og stil, så jeg rammer lige det, det enkelte brudepar ønsker. 

Jeg tager 85-100 pr kuvert alt efter udseende og smage + leveringsomkostninger. 

Minimum 50 kuverter. 

HJÆLP SØGES: 

Jeg skal på mandag mødes med en mega sej kvinde, der forhåbentlig bliver vores weddingplanner. Men med mit fanatastiske netværk tænker jeg, at jeg kunne hjælpe hende lidt på vej, ved at bede om jeres hjælp <3 

  • Et catering firma, der leverer god mad. Det må ikke være buffet. Det skal være portionsanretninger. Mads er nok den person jeg kender, som hader buffet allermest 😛 
  • Borde og stole, runde borde og flotte stole? 
  • Service, flotte tallerkner og bestik der passer til stilen på en bondegård 😉
  • En fotograf og en videograf, der kan tage billeder hele dagen og lave video. Vi er interesseret i at lave et fedt samarbejde, hvis nogen kunne være interesseret? Stilen skal være noget i denne dur (Dygtige Sergio, som desværre er booket)

Måske vi er heldige, at der er nogen af jer, som kender nogen, eller du er den person vi søger! <3 Så send mig en mail til: livmartinehansen@hotmail.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.