TV-TID IGEN!

Billede Carsten Moll

En lille hemmelighed

Nå folkens… Endelig kan jeg få lov til, at fortælle lidt om de mange hemmeligheder, som jeg render rundt med. Eller jeg kan hvert fald fortælle om en af dem! Hurra…… 

MEN FØRST; stort tillykke til Emil!! Sikke en finale… Jeg glæder mig til at dyste imod dig 😉 HINT!

Hvis I husker tilbage i oktober måned, så blev der frygtelig stille fra både min, MEN også fra Dittes side på vores sociale medier.

Det skal siges, at vi begge modtog en del beskeder, hvor I havde en masse gode gæt, og ikke mindst ihærdigt forsøgte, at regne ud hvad det var der foregik. En ting var I helt sikre på, og det var, at Ditte og jeg lavede et eller andet sammen. And guess what? You guys were right! Selvom vi ihærdigt prøvede at skjule det så godt som muligt!

Vi skal deltage i “Den store jule- og nytårsbagedyst Reunion”.

BAGEDYST REUNION

DR har samlet et vanvittigt hold, hvor der for første gang i bagedystens historie skal dyste 3 vindere imod hinanden. Vi skal dyste imod nogen af de aller bedste igennem årerne, hvor vores sæson 2015 er den ældste. 

Den store bagedyst 2015: Ditte & Liv 

Den store bagedyst 2016: Jepser & Iben 

Den store bagedyst 2017: Andrea & Jesper 

Den store bagedyst 2018: Jon & Marianne 

Den store bagedyst 2018: Emil & Jasmin 

TEAM DITLIV

Ditte var uden tvivl min største konkurrent i Den store bagedyst, og det var fra dag 1 hende jeg gik efter at slå! Ditte er perfektionisk til fingerspidserne, og hvis du skal slå hende, så skal du stå meget tidligt op.

MEN denne gang skal vi ikke dyste imod hinanden…… VI SKAL VÆRE PÅ HOLD SAMMEN! Ditte havde mange gode team navne, blandt andet DJ Liv, den måtte jeg nedlægge veto imod, og vi endte derfor på endnu et godt navn fra Dittes side; Team DITLIV. Dårlig humor, ja sikkert, men vi har moret os gevaldigt over det kan I nok regne ud. 

 Vi kommer begge til at fortælle meget mere, men jeg kan afslører, at det bliver endnu vildere, endnu sjovere og endnu mere kaotisk end nogensinde før! 

Det var crazy at deltage i Den store bagedyst 2015, men det her var endnu vildere, da vi aldrig har set et niveau så højt, hvis I spørger os! 
Vi begge fik total FLASH BACK til dengang for 3 år siden, hvor vi bagte dag og nat. Det har dog været en endnu federe oplevelse denne gang, da vi har været sammen om det, og ikke stået alene. 

Glæd jer, for det gør vi!

TÆND FOR DIT DR1 DEN 25. DECEMBER KLOKKEN 20.00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.