Den store jule- og nytårsbagedyst

Billede Carsten Moll

Billede siger vist det hele! En stor glad bagedyst familie, der alle er lige store konkurrencemennesker 😉 

Tusind tak for jeres modtagelse af vores nyhed omkring vores deltagelse i bagedysten reunion! <3 Ditte og jeg glæder os så meget til at vise, hvilke julekager vi har tryllet frem til jer!

Programmet bliver sendt den 25. december kl. 20.00 på DR1, og jeg glæder mig virkelig meget til at skulle se Ditte og jeg være på hold sammen.

Som tidligere nævn, har Ditte og jeg alle dage været konkurrenter, hvilket hele tiden har gjort os begge dygtigere. Vi har samtidig taget mange snakke omkring den konkurrence imellem hinanden, og har efter et stykke tid fundet frem til, at der jo er rigelig plads til os begge 😉

Billede Carsten Moll

TEAM DITLIV

Vi går begge to altid efter at være den bedste, så da jeg blev ringet op af DR, der var ved at sammensætte et hold med gamle deltagere, blev det hurtigt klart for mig at jeg skulle have fat på Ditte. 

Denne beslutning har været en af de bedste, der er blevet truffet med tanke på vores relation. Vi har i løbet af en lang periode bagt henholdvis hos Ditte og hos mig. Vi har boet sammen, vi har bagt sammen, snakket i telefon i flere timer sammen, og vi er, hvis jeg selv skal sige det, blevet et ret godt team! 

Jeg er vild med at Ditte og jeg på en måde har lært hinanden at kende på ny!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.