NY IDENTITET!

HEEEY folkens! 

Endelig kan jeg løfte sløret for “min nye identitet” for virksomheden “Liv Martine”!!! Jeg har glædet mig sådan til at vise jer det nye udtryk. 

Min seje grafiske designer Maria og jeg har længe arbejdet på at finde den helt rette stil, og ramme det som beskriver mig og min virksomhed aller bedst. 

Efter mange snakke, brainstorming, tegninger, billeder osv. osv., er vi endelig kommet frem til noget vi synes der er spot on på “Liv Martine”.

De ord vi har cirkuleret omkring har været; simpelt, elegant, nordjysk og helt næææ´ på jorden! 

I kan se ændringer på mine forskellige platforme; YOUTUBE, FACEBOOK, INSTAGRAM 

Jeg er glad helt ned i min mave, og jeg er taknemmelig for, at jeg har fundet en som Maria. Eller rettere Maria har fundet mig! 

Maria var nemlig den kvinde der sendte mig en uopfordret ansøgning, som var så velskrevet og smuk sat op, at jeg ikke kunne andet end at kalde hende ind til et møde. Hun ramte spot on på beskrivelsen af, hvad hun kunne gøre for min virksomhed. Jeg blev faktisk meget rørt over ansøgningen, fordi hun ikke kun mente at hun kunne gøre noget for mig, men jeg også kunne gøre noget for hende med “min positive energi” som hun skrev! <3 

Vi bevæger os i retningen af noget, som vi begge to virkelig tror på er den helt rigtige vej, og jeg er vild med den her proces! 

Maria er typen, som jeg kan give en halv tanke/ide, og hun færdiggør det til UG+. Jeg har manglet en til at hjælpe mig med alle mine mange ideer, som jeg aldrig har tid til at tænke til ende, fordi jeg ikke kan løbe stærkere. Men jeg tror på sigt, at med Maria med min side, så kan vi nå endnu flere af mine ideer, som forhåbentligt kommer jer til gode i 2019! 🙂

Maria forstår mine tanker i forhold til min virksomhed, og jeg behøver ikke sige særlig mange ord, så er Maria fuldstændig med på hvad jeg mener! 
Jeg håber og tror på vi fremadrettet kan skabe nogle vilde resultater!<3 

Tag godt imod den “nye identitet” !! 

Og så vil jeg lige sige, at hvis I mangler en til at tage nye billeder til dig eller din virksomhed, så synes jeg I skal tage at sende min bror en mail; kontakt@dronenordjylland.dk (Han kan MEGET mere end filme med drone!!) 

Liv Martine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.