MORE THAN A DRINK; Årets kvindeevent

Fotograf: www.magnusboh.com

Reklame for MOKAÏ

(Indlægget er skrevet til jer over 18 år) 

Jeg har sagt JA til et samarbejde. Et samarbejde som jeg har ventet på! En mail der langt om længe havnede i min indbakke! 

Jeg har længe tænkt over, hvordan jeg skal forklare jer, hvorfor netop dette samarbejde er det helt perfekte match.
Lidt ligesom Dr. Oetker er det her også det perfekte match! Og det er de samarbejde jeg samler på!

Længerevarende samarbejder, hvor jeg virkelig føler at jeg kan give jer noget tilbage, for alt det I giver mig! Hvor jeg føler at det giver mening! 

MORE THAN A DRINK

Jeg vil starte med at fortælle jer en lille historie, en historie om et bekendskab, som udviklede sig til et stabilt og trofast venskab! Et bekendtskab der har skabt en masse minder, som jeg aldrig vil glemme.

Mit bekendtskab startede tilbage i 2009. I 2009 arbejdede jeg på Buddy Holy i Hjørring, og var året hvor jeg fyldte 19 år. 

Bekendtskabet gik hurtigt over i at være et trofast venskab. Et venskab som fik mig til at snakke lidt højere, et venskab der fik mig til at danse lidt vildere og et venskab, som har givet mig minder for livet med mine aller bedste venner og veninder. 

Det er også et venskab, der sommetider har givet mig lidt hovedpine, men på den måde, hvor man alligevel ligger har et smil på læben, fordi hovedpinen var alle minderne værd. 

Hvad jeg dengang ikke vidste var, at det nye venskab skulle fører mig til sejren i Den Store bagedyst. Yes I hørte rigtigt, det her venskab hjalp mig igennem den sidste mesterværksudfordring i Den store bagedyst! 

Jeg præsenterede nemlig venskabet for min mor, og det er nu blevet et fælles bekendtskab. Min mor er nemlig lige så vild med venskabet som jeg. 

Venskabet har nemlig fået min mor og jeg til at juble lidt højere og skåle lidt mere. Vi har altid delt venskabet. Når noget skal fejres, så inviterer vi vores fælles bekendtskab med. 

Derfor blev dette venskab også en brik i spillet om at vinde Den store bagedyst. Jeg skulle nemlig lave en kage til min mor. Jeg valgte derfor at inddrage vores fælles bekendtskab, da det har skabt masser af fælles minder, og det ville være en hel unik mulighed for at inddrage endnu et minde til kagen til min mor. 

Jeg håber at venskabet vil varer evigt og give mig endnu flere fantastiske minder med min skøre omgangskreds!

Fotograf: www.magnusboh.com

LIV MARTINE X MOKAÏ

Yes, mit venskab med MOKAÏ har varet de sidste snart 10 år! 

Udover min lille historie, vil jeg gerne helt konkret beskrive og dokumentere punkt for punkt, hvorfor ‘Liv Martine’ & MOKAÏ er et samarbejde der er meant to be!

Hvis I tænker: “ja ja Liv, kom nu til det med salg af billetter”, så kan I bare hoppe ned i bunden af dette blogpost, der er link til billetsalg. Der er begrænset antal billetter og det er først til mølle <3 

PUNKT 1

MOKAÏ har siden det udkom været mine favorit drik til de utallige tøseaftener og fester vi har holdt. Øl har aldrig rigtigt været min ting, og jeg har altid være en sucker for søde sager, og der rammer MOKAÏ spot on! 

MOKAÏ udkom i 2009. Året hvor jeg fyldte 19 år. Jeg arbejdede på Buddy Holy. Jeg må indrømme, at det uden tvivl må være året hvor jeg indtog så meget MOKAÏ, at det kunne diskuteres hvorvidt det var blod eller MOKAÏ der løb i mine blodbaner 😉 

Jeg kan dokumentere, hvordan MOKAÏ har været min tro følgesvend igennem de sidste snart 10 år. Det var ikke svært at scrolle igennem mine fotos og finde den lækre drik på et utal af billeder. I skal selvfølgelig ikke snydes for et lille udpluk! 

PUNKT 2

MOKAÏ har også været min mors og min drik, når noget skulle fejres. Min mor bryder sig ikke frygtelig meget om alkohol, men MOKAÏ. Jeps det er vores favorit!! Så så snart en kåring af heste eller et stævne er gået som det skal, fejres det med at dele en MOKAÏ eller to!

Det kan blandt andet se sådan ud! Spørg mig ikke hvorfor vi råber “MOKAÏ”, haha!!

Så vidt jeg husker var dette året, hvor vores hingst Teitur fra Diget blev den højst kåret 6 års islandskehest i Danmark! Og det kunne KUN blive fejret med en MOKAÏ!

 

PUNKT 3

Hvert år på juleaftensdag arrangeres vores julemand på Diget en MOKAÏ-skattejagt. Og ja det kan selvfølgelig også dokumenteres!

Da vi var børn var det chokoladenissemænd vi var på jagt efter, da vi blev voksne; MOKAÏ.

Julemanden hos os ved nemlig, at dagen efter juleaften, er det 1. Juledag og det betyder; julefrokost og masser MOKAÏ. Derfor afholdes der hvert år Mokaï-skattejagt.

Skattejagten fungere således at vi står op juleaftensdag og skal på jagt efter de første julegaver!

Det handler om at komme først. Det starter med at der ligger en seddel i vores sko, som fører os rundt i hele mit barndomshjem og til sidst bliver vi ført udenfor, hvor vi skal lede efter x antal MOKAÏ i hele haven!

Når alle MOKAÏ er fundet, står der et bogstav på hver MOKAÏ. Det giver os den sidste ledetråd.

Ledetråden der fører til hvor de første julegaver er!

PUNKT 4 

MOKAÏ hjalp mig med at vinde Den store bagedyst! MOKAÏ var der rent faktisk i min vinderkage, da kagen var dedikeret til min mor.! Og som I har set på videoen tidligere, så skal vi altid dele en MOKAÏ eller to, når vi har noget at fejre i forbindelse med vores fælles passion for Islandske heste <3 

Og I får også lige en overskrift med på vejen, det er sgu meget godt fundet på, kære BT!

PUNKT 5

MOKAÏ er for mig MORE THAN A DRINK. Mokai har været så stor en del af hele mit ungdomsliv. Og nu glæder jeg mig så meget til at vise jer, at MOKAÏ er MEGET mere end en drink! 

Smagen af MOKAÏ giver mig minder, som jeg aldrig nogensinde vil glemme!

Minder om mine veninder, om min mor, om min bror, om fester, om tømmermænd, om bagedysten og jeg kunne blive ved! MOKAÏ er så meget mere end en drink. Derfor mine damer og herre er det her samarbejde helt vildt unikt,  spot on og bare lige mig!! 

Jeg glæder mig så meget til at vise jer hvad MOKAÏ og jeg kan i et samarbejde. DERFOR holder vi et stort kvinde event! 

VIL DU MED TIL ÅRETS KVINDEEVENT??!

Mit første event i samarbejde med MOKAÏ. Et event med stil og lækre kager!

En fest, hvor jeg vil vise jer hvordan MOKAÏ kan bruges som den lækreste smagsgiver! 

Hvis DU kunne tænke dig at komme med, så skal du skynde dig! Der er begrænset antal billetter, først til mølle!

Læs meget mere om eventet lige HER

Det bliver en aften for dig og dine veninder!

12. oktober 2018, kl. 20.00 på LYNfabrikken i Århus! 

Jeg glæder mig til at se jer og forkæle jer! 

Fotograf: www.magnusboh.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.