MIN SÅRBARHED

#MINSÅRBARHED

Modgang, fejltrin, usikkerhed, ensomhed, ømhed, skævhed og forsigtighed bliver ofte set på som en svaghed. Som noget der er mislykkedes. Men hvorfor?

Noget jeg har lært de sidste fire uger er hvor vigtigt det er at turde vise og stå ved sin sårbarhed for at skabe fremgang. 

Jeg er vokset som menneske, fordi jeg har måtte dele min sårbarhed med jer, og ikke nok med det, så har I har ikke bare grebet min hemmelighed på den allerfineste måde, men hundredevis af jer har også delt jeres historier med mig. 

Det har ikke bare rørt mig dybt og inderligt, men også hjulpet mig på min egen rejse. Det har givet mig en enorm styrke! I har vist mig, at sårbarhed lever alle steder. I alle størrelser og former. Og støtten og rummeligheden er helt enorm! Så hvorfor føler vi os så, så ofte ensomme med det? 

Vi drømmer om, at flere tør fortælle og dele deres sårbarhed. Fordi vi har alle brug for at vide, at vi ikke er alene. Sammen kan vi gøre sårbarhed til en styrke og motivation. Vil du dele din sårbarhed?

DEL DIN SÅRBARHED

Hvad er min sårbarhed?

Hvornår er jeg sårbar?

Hvad betyder min sårbarhed i mit liv?

Er min sårbarhed en hemmelighed?

Alle disse spørgsmål stillede jeg mig selv igen og igen, men var i tvivl om jeg turde dele min sårbarhed med jer. 

Men for fire uger siden var jeg klar og på baggrund af jeres reaktioner er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det helt rette at gøre. 

Jeg tror på, at min sårbarhed giver mig styrke og power! 

Der er ingen regler. Intet er for stort eller småt, rigtigt eller forkert. Det er DIT. Din sårbarhed. Og vi er mange, der vil sætte stor pris på at høre om det. Det garanterer jeg!

Del din sårbarhed hvis du tør med hashtagget #minsårbarhed. For både dig selv, andre og mig. Vi kan alle sammen lære noget. Du er ikke alene.

Jeg hedder Liv Martine, og jeg har type 1 diabetes. #minsårbarhed

Simone og jeg har allerede begge delt vores sårbarhed med jer. Og jeg kan fortælle jer, at Simone er den sejeste, fordi hun tør åbne op omkring hendes sårbarhed! Hendes historie rører mig dybt…. 

TAK FOR JER!!

Hvis du har lyst til at høre mere omkring mine tanker de sidste fire uger, så kan du her se sidste afsnit i min miniserie “For sød til sukker” 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.