BOGRECEPTION

  

SKØNNE KAGER OG SØDE SAGER, med mindre sukker 

Igår holdte vi BOGRECEPTION for vores nye bog med sukkerreducerede kager! Og sikke en modtagelse, både fra vores netværk, men bestemt også fra alle jer følgere der fortsat støtter op om alle Team Kagetid’s projekter! 

Vi er meget overvældet over modtagelsen af bogen, men bestemt også hvordan I har taget imod mig og min kroniske sygdom.  

Jeg har modtaget flere tusinde beskeder, både fra nogle med samme sygdom som jeg, men bestemt også andre unge mennesker med andre kroniske sygdomme, og jeres fortællinger rører mig dybt! Jeg kommer til at gå i dybden med dette på et andet tidspunkt, for det kræver et blogpost for sig! 

Recpetionen forløb således at vi var heldige at få lov til at låne LALALA´s smukkeste orangeri på Christianshavn, og det må siges at være den helt rette beslutning! 

En måneds tid forinden havde Simone, Christiane og jeg snakket om hvad vi kunne tænke os, og se det komme til live på LALALA, var som en drøm der gik i opfyldelse! WOW! 

Orangeriet i sig selv er helt fantastisk, men da Stine fra MaMeNohr (Du kan læse mere om hende lige HER) gik i gang med hendes vanvittige blomsterdekorationer, så blev det intet mindre end SPOT ON! Lokalet og stemningen i lokalet var HELT i top! Samtidig så spillede vejret, så gæsterne havde mulighed for at bevæge sig ud fra orangeriet og mærke solens stråler, mens de nød et stykke kage!

 

Derudover pyntede det jo fantastisk med den keramik som jeg har lavet sammen med Sanne! Hvis I ønsker at bestille mere kan I skrive til Sanne inde på hendes instagram (@sannenorskov) 

Jeg serverede selvfølgelig sukkerreducerede kage, og jeg laver seriøst ALTID for meget. Til sidste lancering havde vi over 3 kager tilbage, men denne gang! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Alle ville smage alle de forskellige kager, og jeg var total på røven over det. Samtidig skal det siges, at jeg var sindsygt nervøs for kagerne, da de jo indeholder væsenligt mindre søde sager, men jeg hørte ikke andet end rosende gloser, og det skal I vide, det betyder ALT!
Den bog betyder mere end noget andet projekt, og det er så stort at se og høre hvad I siger til den! 

Vi serverede også hjemmelavet lemonade, som selvfølgelig også var lavet sukkerreducerede! 

Vi havde inviteret instax, da vi gerne ville have at gæsterne havde mulighed for at få nogle gode minder med derfra, og de blev brugt FLITTIGT! Og fine små polarid fotos blev spredt omkring på bordene, det var helt vidunderligt, og det kunne ikke passe bedre ind! 

Sidst men ikke mindst, så kom der de fineste og dejligste gæster og fejrede bogen med os! 
Vi er fyldt på positiv energi og kærlighed, og denne rejse er kun lige begyndt! 
Jeg falder i søvn med et spil på læben hver aften, og det er på grund af jer! Af hele mit hjerte TUSIND TAK! I har ingen ide om hvad meget det betyder. 

 

 

Hvis du ønsker at købe en signeret udgave af bogen, så send en mail til; info@simonethoruperiksen.dk

Hvis du endnu ikke har set hvorfor jeg har lavet en sukkerreduceret bog sammen med Simone, så kan du se med i mine tre afsnit i min mini serie “For sød til sukker”. Sidste afsnit kommer næste tirsdag, og der får I også meget mere at se fra receptionen. 

AFSNIT 1

 

AFSNIT 2

AFSNIT 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.