“A piece of cake can save my life”

NYE ITEMS 

Nå folkens! 

Team Kagetid er endnu en gang klar med nogle nye items. Denne gang tre fine t-shirt med hver sit citat! 

Husk det er limited edition, så det er først til mølle 🙂 

Mit yndlingscitat som jeg har fundet på i forbindelse med min type 1 diabetes er; ‘a piece of cake can save my life’!

For jer der kender sygdommen giver det mening, for jer der ikke gør, måske ikke. Det kommer sig af, at når man har lavt blodsukker, så skal man have noget med sukker i, så ens blodsukker stiger igen og man ikke får insulinchok!

Efter min deltagelse i aftenshowet hvor jeg havde t-shirten på, modtog jeg en besked.

En besked fra en pige, hvor denne t-shirt havde en anden betydning. Hun havde kæmpe med anoreksi, og citatet ‘a piece of cake can save my life’ gav så meget mening for hende, bare på en lidt anden måde. Det er så overvældende for mig, at høre jeres historier, jeres sårbarhed og hvor overdrevet seje følgere jeg har! Hvis I er interesseret I at få fingrene i en t-shirt og et godt tilbud, så tryk lige HER

Og hvis I gerne vil forudbestille vores bog ‘skønne kager & søde sager, med mindre sukker’, så kan du trykke lige HER

Det er helt fantastisk at høre alle jeres fortællinger, og I har lyst til at dele dem med mig <3 Jeg er stadig i gang med at svare på alle jeres beskeder, og tager lidt af gangen! 

Og igen vil jeg bare sige TAK

Hvis I ikke har læst mit første blogpost omkring vores nye bog, og set min miniserie , så klik lige HER

  

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.