OFFLINE MODE! - Liv Martine

OFFLINE MODE!

Gør jer selv den tjeneste at gå offline sometimes!

Det er så sundt bare være, uden hele tiden kigge ned i sin telefon, når man keder sig! Eller bare kigge ned i sin telefon og lige svare på en enkelt mail, selvom man sidder overfor nogle mennesker man elsker og holder af.

Mads og jeg bruger vores telefoner ufatteligt meget, fordi det er en stor del af vores begges virksomhed. Det handler om hele tiden at være på og poste, holde øje ned nye trends, læse mails osv osv.Vi er begge to utrolig bevidste om vores brug af telefonerne, og ved begge, at vi i hverdagen også bør begynde at skære ned. Men så langt er vi ikke helt i processen endnu. 

Med to forholdsvis nye virksomheder hvor vores talerør er de sociale medier, kan det godt være svært bare ligge det helt væk. Men vi tænker meget over det, og italesætter også hvad vi i fremtiden skal prøve.!

Men indtil da, så tager vi sommetider nogle dage hvor vi går offline! Hvor man bare får lov til at koble fuldstændig af, og bare være sammen. Vi ved præcis hvornår vi rammer muren og skal hive fat i hinanden og bare tage afsted.

Vi tog endnu et år til Kaj fest på Læsø. Sidste år var også en weekend hvor vi begge gik helt offline, og vi gjorde det stort set igen i år, med undtagelse af et par billeder.Det der sker når vi ligger telefonerne væk det er, at vi begynder at snakke, sådan rigtig snakke. Uden forstyrrelser. Uden nogen der ringer eller nogen mails der lige skal besvares og uden noget klokkeslæt man skal tænke på. Hver gang vi lukker os selv ud af telefonboblen, så ser vi virkelig hvad vores forhold kan. Jeg elsker at få følelsen af at vide at vi er gode sammen i en travl hverdag, men vi er mindst ligeså gode når der er fuldstændig ro omkring os!

KAJFEST

Til Kajfest sover vi altid i telt på Læsø camping. Helt simpelt!

Så cykler vi fra Vesterø til Østerby om lørdagen (små 40 kilometer, ja mine balder er ramte), derudover skal lørdagen også bruge på en massage og sidst men ikke mindst KAJFEST!

Vi cykler ned på havnen og køber to tallerkner med hummer og en masse dressing, plus en flaske hvidvin! Og så sidder man på havnen og høre skøn musik og ser hvad aftenen bringer.

Sidste år endte vi med to ældre herre og festede med dem hele natten. I år endte vi med min gamle klassekammerat fra folkeskolen og hendes veninde som pludselig råbte hej og endnu en gang festede vi til jeg ikke havde mere stemme tilbage.

Og det er hvad der sker, når man kigger op og ikke ned!

Tak Læsø for endnu engang at give os energi og overskud!!

Vores bedste råd fra os til jer; sluk jeres telefoner og tag færgen til Læsø, det er sundt for krop og sjæl!

God søndag ⭐️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.