TILBUD; Køb ´Fødselsdagstid´ og meget mere!

KØB FØDSELSDAGSTID!!!!

Så mine damer og herre, så er Team Kagetid klar med vores første E-bog i en kommende samling…!

Det er en E-bog fyldt med alverdens opskrifter på kager, aktiviteter og kreative sager! Vi troede ikke bogen ville blive så stor, men den er faktisk endt på 52 sider!

HVIS DU ALLEREDE NU VED, AT DU VIL KØBE DEN skal du gøre følgende:

Skriv en mail til info@simonethoruperiksen.dk og hun sender dig en mail med filen og du kan downloade den en gang til din computer. Når den er downloadede har du mulighed for at udskrive den eller blot have den liggende på din computer.

Jeg ved med mig selv, at jeg primært finder opskrifter som inspiration på nettet, så jeg ville elske at have fødselsdagtid liggende! 😉

TILBUD

Hvis du nu bare er helt vild med tilbud, så kommer vi med vores første tilbud nogensinde.

Du kan købe vores bog ´Kagetid´, vores nye e-bog +´Fødselsdagstid´ og en af vores overdrevet fine pins til en til 279,- BOM!!

Samlet værdi af 407,-! Tilbuddet gælder fra i dag og ugen ud… 

Hvis du lige vil læse lidt mere om bogen, så læs med:

Vi elsker begge to, når der er ting der skal fejres, så kan vi virkelig få lov til at udfolde os kreativt. Og det ved I alle, at det er noget vi virkelig elsker og sætter stor pris på!

Vores første E-bog i en kommende samling, har vi besluttet at vi skal fejre FØDSELSDAG! Fødselsdag er for os en fantastisk dag der, der er utrolig vigtig dag at fejre, så derfor er det blevet vores første tema i en ny række e-bøger!

Vi guider jer igennem en masse lækre opskrifter, hvor I både får opskrifter på alt fra fødselsdagboller til pizzasnegle til indbagt burger og selvfølgelig også en masse spændende og nye kageopskrifter. Derudover får I et hav af gode ideer til diverse kreative aktiviteter og smukt pynt, som både store og små kan være med til.

Vi håber, at I har lyst til at tage med på vores nye rejse, hvor vi vil inddrage jer endnu mere i vores kreative univers.

ET HEMMELIG PROJEKT!

Inde i bogen gemmer der sig også et nyt og hemmeligt projekt!!

Se næste billede, og DU kan måske selv gætte hvad projektet handler om! 😉

Læs meget mere inde i bogen.

Den kan som sagt bestilles ved at skrive til; Info@simonethoruperiksen.dk

Hvor fantastisk er de lige??!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.