NY BOGUDGIVELSE

ER I KLAR FOLKENS???

Endelig er TEAM KAGETID klar med nye sager.

Denne gang udgiver vi vores første E-bog med titlen……….:

FØDSELSDAGSTID!

Vores første E-bog i en kommende samling, har vi besluttet at vi skal fejre FØDSELSDAG! Fødselsdag er for os en fantastisk dag, som er utrolig vigtig at fejre, så derfor er det blevet vores første tema i en ny række e-bøger!

Denne E-bog er FYLDT med opskrifter på kager, aktiviteter og kreative sager til den perfekte fødselsdag!

Vi elsker begge to, når der er ting der skal fejres, fordi da kan vi virkelig få lov til at udfolde os kreativt. Og det ved I alle, at det er noget vi virkelig elsker og sætter stor pris på!

Vi guider jer igennem en masse lækre opskrifter, hvor I både får opskrifter på alt fra fødselsdagboller til pizzasnegle til indbagt burger og selvfølgelig også en masse spændende og nye kageopskrifter.

Derudover får I et hav af gode ideer til diverse kreative aktiviteter og smukt pynt, som både store og små kan være med til.

Vi håber, at I har lyst til at tage med på vores nye rejse, hvor vi vil inddrage jer endnu mere i vores kreative univers.

HVORNÅR KAN DU KØBE DEN?

Vi forventer at lancere ‘Fødselsdagstid’ på mandag!
Vi glæder os simpelthen sådan til at høre hvad I synes, vi er selv helt vildt stolte over endnu en bog fra Kagetid!

Endnu et kreativt univers er bygget op, denne gang med temaet FØDSELSDAG!

Jeg synes virkelig bogen har et hav af gode muligheder, og gode løsninger på den perfekte og ikke mindst overskuelige fødselsdag.

EN HEMMELIGHED

Og og og, inde i bogen gemmer der sig en hemmelighed 😉

Endnu et nyt item I kan få mulighed for at købe og personliggøre jeres kager, meeeeeen det får I mere at vide om sidst i næste uge, medmindre i køber bogen mandag 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.