LADIES NIGHT!

GODDAG FOLKENS!! 

Efter vores aften i lørdags, tænkte jeg, at jeg lige ville vise lidt fra aftenenes forløb! En aften der forløb sig over alle forventinger..!!! <3

Tina og jeg har siden vi begyndte at tale sammen haft en masse ideer, som bare ligger og venter på at blive ført ud i livet. Tina og jeg har en ret så spændende forhistorien. Hvis I er nysgerrige kan I læse lige HER, hvordan det liiiige er vi kender hinanden.

På trods af det, så har vi fået det fiineste venskab, som jeg knuselsker og det har allerede nu ledt til diverse arrangementer. Vores ladies night er vores nyeste projekt, og vi kan allerede nu afsløre, at det er bestemt ikke er sidste gang det sker!

LADIES NIGHT

Vores aften startede med en masse shopping for alle vores skønne kvinder. -20% på alt i butikken. Efter de havde shoppet afholdte vi diverse konkurrencer, og derudover var der selvfølgelig også en goodiebag til hver, hvor blandt andet Nunoo, Oetker og American vintage havde været så søde at sponsorer en masse gode sager!

Første konkurrence skulle de tage et stemningsbillede som definerede aftenen på bedst muligt måde, smide det op på Instagram og hashtagge #tiffanyladiesnight
(Så hvis du er nysgerrig, kan du se mere på hashtagget). Vindere vandt en Noella taske til en værdi 650,-, som Lau og Michael havde været så søde at sponsorere (jeg gad sgu godt have været en af deltagerne, må jeg blankt erkende :-P)!!

Efter shopping og første konkurrence gik vi videre til KAGERNE, som var det jeg stod for sammen med nogle lækre drikke!!

Jeg havde lavet 10 forskellige kager med, som hver var inspireret af en drink. Jeg gav virkelig mig selv en udfordring, og det tog virkelig sin tid at arbejde sig igennem 10 kager med alkohol!

Den der kunne gætte tre af dem, vandt en goodiebag fra Dr. Oetker med alverdens produkter i! For at nævne nogle af kagerne var der blandet andet mojito, strawberry daiquri, espresso martini, ginger passion, irish coffee osv osv 😉
Derudover smed vi endnu en konkurrence oveni hatten, hvis der var en der kunne gætte ALLE 10 kager. Og ved I hvad; det skete og Tina smed en Nunoo taske i puljen til en værdi af 1500,.! Bom bom…. Så der var en rimelig glad vinder af en ny taske!

Samtidig har jeg besluttet, at jeg laver en samling med alle kagerne, sådan at jer der ikke var med, har mulighed for at lave dem selv og smage de forskellige kager! 😀 Det bliver engang i sommerferien den bliver tilgængelig!

Efter kagespisning smed vi endnu en konkurrence ud blandt vores gæster. Vi havde af Photocare fået sponsoreret en masse film til et instax kamera, som kan tage de fineste polarid foto. Vi havde nemlig en ide til en konkurrence hvor det var nødvendigt med sådan et kamera.

Vi delte kvinderne op på hold, hvorefter de skulle vælge en fra gruppen og tage et outfit billede. Så de skulle simpelthen style en fra gruppen med tøj fra butikken, få taget et billede og hænge det op 😉 Meget grænseoverskridende for nogen, men hold op en masse grin det gav!
Vi fandt det outfit vi var mest vilde med, og her havde 2nd one sponsoreret et par bukser til alle i gruppen, så fire tøser vandt et par nye bukser! Behøver jeg sige de var rimelig meget oppe at køre 😛

Udover en masse outfit billeder, blev der også fyret løs på det overdrevet cool kamera og vi fik fanget en pokkers masse gode stemningsbilleder, som pyntede rundt omkring i butikken i løbet af aftenen!

Efter denne konkurrence skulle vi videre til Barbaras, en ny bar i Hjørring. De havde sørget for Live musik, fri rose og lækre drinks. Så efter alle fik drukket ud i Tiffany gik turen videre, og der blev danset og festet, for nogens vedkommende til den lyse morgen ikk´ Tina 😉 !!

Til slut vil vi gerne sige tusind tak for jeres opbakning, vi glæder os allerede til næste gang!!! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.