EVENT MED SIMPLEFEAST!

// Sponsoreret af Simplefeast //

Hej folkens

LÆNGE SIDEN!!! 😉 Hvis I savner mig for meget herinde, så ved I, at I ALTID kan finde mig på Instagram @livmartine <3

Jeg har endnu engang modtaget måltidkasser og igår  stod den på lækkert PITA! Og det jeg elsker allermest er at det kun tager 10 minutter at tilberede. Det er ALTID nemt at overskue, når man har en lidt for travl hverdag!

Hvis du kunne tænke dig at prøve det, så kan du nedenfor billedet få 25%.

Ved at bruge RABATKODE LIV25, modtager i 25% rabat på Simplefeast, se mere lige HER

Rabatkoden gælder fra dagsdato og 30 dage frem 🙂

Ellers kan du downloade deres app, der kan du også bestille maden fra, og det er super nemt og simpelt.

SIMPLEFEAST EVENT

Som I ved jer der følger med på min Instagram, så var jeg i sidste måned afsted til Simplefeast event sammen med blandt andet skønne Lise og smukke Ditte!

Det endte ud i noget værre noget med lidt for mange drinks, og en masse stories, jeg simpelthen måtte slette, da jeg vågnede om morgenen med liiiidt for mange tømmermænd 😉 Ja I kan se hvordan vi så ud senere på aftenen nederst i blogpostet 😉

Inden jeg fortæller mere om eventet, der var ganske underholdende, vil jeg starte med at vise jer et par videoer, for at forstå budskabet omkring Simplefeast og deres koncept.

Det er ret interessant, og til en vis grad, kan jeg forstå deres vision. Men vegetar bliver jeg aldrig, men selvom du ikke er vegatar, ligesom jeg, så synes jeg stadig du skal læse videre og se videoen lige HER!

Desuden er deres mad 100% økologisk, hvilket jeg også synes er enormt tiltalende.

I kan læse mere om mit første håndsindtryk af maden på mit tidligere blogpost lige HER.

Nå nu tilbage til eventet med Simplefeast.

Eventet startede med en masse lækre snacks, hvorefter Jakob, som har opstartet Simplefeast holdteen “åbnings-tale”, som jeg vil kalde den.
Jeg må sige, at jeg flere gange under talen fik kuldegysning, da jeg synes at hans historie var interessant, og hans/deres mission er spændende at høre om.

Jakob fortalte om hvordan de har undersøgt hvad en plantebaseret kost kan være ved din krop og din sundhed. Nogle af de ting Jakob fortalt om var blandt andet at en planterig kost kan reducere risikoen for hjerte-karsygdomme, type 2 diabetes og visse cancertyper. Derudover kan det  hjælpe med at holde ens kolesteroltal og blodtrykniveau lavt.

Dette synes jeg er enormt interessant at høre om, da vi i dag i Danmark er vant til, at uanset hvad, så består et aftensmåltid af noget kød, noget kulhydrat i form af kartofler, pasta mm og til sidst en salat eller lidt grønsager.

Jakobs tale lagde op til en masse god diskussion, da vi var en forskellige flok mennesker, fra veganere til vegetarer og så til dem som mig, der godt kan lide et godt stykke kød.

Udover en masse spændende debat, så fik vi også en masse lækkert mad, selvfølgelig vegansk, og det er altid spændende at se hvad de kan trylle frem, når retterne er 100% plantebaseret, og jeg er altid overraske hvor meget smag man kan få ud af en kost uden kød.

Og samtidig er plantebaseret retter bare ENORMT smukke at se på, de har altid de flotteste og kraftigste farver, så menuen var helt sikkert noget for sig.

Jeg bliver aldrig vegetar, eller veganer. Men jeg synes stadig konceptet, om at undvære kød engang imellem er interessant.
Og jeg må ærligt indrømme, at jeg efterhånde har været til mange events, men det her var ganske særligt og jeg følte jeg fik en masse med mig hjem! God stemning og ikke mindst en masse fantastiske diskusssioner!

og ALT FOR SENT EFTER EVENTET hoppede tre lidt for beruset tøser videre på Arch og havde en fest! 😉 I skal ikke snydes for et fanatstisk billede af tre piger i lidt for meget HOPLA!

JA vi havde en konge aften med MASSER GRIN!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.