ER DU OS MØRKERÆD?

// Sponsoreret af Verisure //

Verisure alarmsystem

For et par dage siden fik Mads og jeg sat Verisure alarmer op i hele huset! 

Og inden jeg går videre vil jeg starte med at sende en kæmpe TAK for den bedste service fra Kim og Mads, som var de to unge herre der var her og sætte det hele op. De fik forklaret alt detaljeret, og der var ingen hast på nogen måde. Alt blev gennemgået og overvejet til punkt og prikke, og vi var ikke i tvivl om nogen ting ift. systemet. 
Så allerede der, var det for os, en rigtig god oplevelse, for ja service gør bare rigtig meget for hele oplevelsen! SÅ tusind tak til jer drenge!

Grunden til, at vi fik sat alarmsystem op er fordi, at efter vi er flyttet på Bækkelund, hvor der kan blive pænt mørkt om aftenen, er jeg bestemt ikke blevet mindre mørkeræd! Min familie ved udemærket godt hvorfor jeg er mørkeræd, det er handler nemlig om, at jeg ser ALT for mange uhyggelige thrillers og ikke mindst læser alt for mange uhyggelige krimier, men jeg kan ikke lade være, og må betale prisen der hedder; KRONISK MØRKERÆD! 
Jeg kan se en morder bag samtlige døre i vores hus, eller under sengen, sofaen osv. Og på 330 kvadratmeter tager det pænt lang tid at sikre, at der ingen mordere eller andre uhyggelige individer findes på matriklen! 

Derudover er både Mads og jeg meget offentlige på de sociale medier. Det vil sige, at hvis nu du var en snu tyv, så kunne du i princippet hoppe ind op vores Instagram og hele tiden holde øje med hvor vi er henne, for som de fleste ved, så er jeg typen der konstant opdatere min instastory. 
Det vil sige; hvis vi nu rejser på ferie, det ved de fleste af jer, og så ville det skisme være nemt lige hoppe indenom Bækkelund og ribbe hele svineriet, men næh nej kære tyvknægt, det er slut nu 😉 

Jeg har nemlig, som I nok kan se sagt ja til et samarbejde med Verisure. Både på baggrund af min tryghed (og Mads´ men han er bare ikke rigtigt bange for noget), men også fordi min svigerinde og hendes mand har det, og de er ufattelig glade for det! 

Inden jeg fortæller om, hvordan det indtil videre er gået med alarmsystemet, så vil jeg lige fortælle kort om hvad Verisure egentligt er, og hvad det helt konkret er, vi har fået sat op på gården!

Nordens største solgte alarmløsning

Verisure er rent faktisk Europas førende alarmselskab. Og tjek lige denne info: hvert 30. sekund installeres der en Verisure alarm et sted i verden. Det synes jeg siger pænt meget om virksomhedens troværdighed. 

Grunden herfor tror jeg handler meget om alle de funktioner som en Verisure alarm har. Det er nemlig en privat alarm, som både beskytter dig mod indbrud og samtidig bringer dig tættere på det intelligente hjem (så hvis du er bange for kunstig intelligens, så kan det godt være en smule skræmmende ;-)) 
Med det intelligente hjem menes der, at du via deres APP (som jeg allerede elsker), kan få meddelelser fra huset. Du kan hele tiden se om alle døren er lukket når alarmen er slået til, du kan se hvilke temperatur der er i de forskellige rum. Du kan også tage et billede af de rum hvor du har fået kamera op, og tjekke at alt er som det skal være. 
Du vil også få at vide hvis alarmen går, men det der så gør Verisure endnu mere genialt, det er, at hvis uheldet er ude og der er ubudne gæster i dit hjem, så bliver der ringet direkte op til Verisure´s 24 timers bemandet alarmcentral, som kan følge med på overvågningen, samt alarmere deres egne patruljer og ikke mindst politiet. Ikke nok med det så er der en VOICEBOX. Og nu skal I høre….. Der kan de inde fra Verisure´s alarmcentralen snakke direkte til tyven, fortælle at de kan se ham osv osv. Det synes jeg er helt genialt!!…
Og ikke nok med det sker ved indbrud, Verisure reagerer også straks hvis der er brand i hjemmet, og de vil straks alarmere brandvæsnet og ikke mindst selv rykke ud. 

SKLITNING med Verisure, samt selvrisiko 

En anden ting jeg synes der er ret så blæret, det er, at bare ved at skilte med Verisure ved ens hoveddør gør, at der er 73% mindre sandsynlighed for, at du bliver udsat for indbrud.
Det er allerede ret så trygt at vide, at når tyvene ser skiltningen, så er risikoen allerede minimeret! 

Verisure er desuden så sikre i deres alarmsystem, at hvis uheldet alligevel er ude, så dækker de rent faktisk de første 3000,- af din selvrisiko på din indbo forsikring. Det fortæller også lidt om, at det her er et system, der er værd at stole 100% på!

VIL DU OGSÅ SIKRE DIT HJEM?!

Har du heller ikke en alarm? Og er du også mørkeræd som mig? Måske I snart skal på ferie og du er nervøs for indbrud? Så læs mere lige her: 

Du kan nemlig helt gratis og uforpligtende få en sikkerhedsrådgiver ud fra Verisure til at teste sikkerheden i dit hjem. Det eneste du skal gøre at, at klikke lige HER for at tage alarmtesten. Og hey det tager KUN 1 minut. 
Og husk;  hvis du får en sikkerhedsrådgiver ud for at lave tilbuddet til jer og I takker ja, så kan du med rabatkoden “Liv18” få gratis oprettelse på en brandalarm med i handlen. Det eneste du skal gøre er, at sige koden til jeres sikkerhedsrådgiver 🙂 

Min oplevelse indtil nu 

Jeg må sige, at jeg allerede nu er ret så glad for alarmsystemet og jeg  tør  allerede nu, at sidde oppe ovenpå og skrive på min computer SELVOM der er mørkt! Og det plejer jeg ikke kunne! Vi har nemlig fået installeret sådan en deltilkobling, hvor vi kan starte alarmsystem nedenunder, men ikke ovenpå, og det er virkelig en kæmpe tryghed for mig. 

Derudover er jeg ikke længere bekymret for at ligge instastories ud omkring at både Mads og jeg er afsted på tur! Og det i sig selv er virkelig en rar ting ikke at skulle bekymre sig om længere. 

Så indtil videre er det en kæmpe anbefaling herfra! 

FALSK ALARM

Om jeg er gået i alarmen?? Åh yes…. Og der har været vild panik og man glemmer liiiige hvordan man slår den fra? 

Om jeg gået i alarmen mere end en gang?! ÅH YES ;-)!! 

Og den værste er, at vi går i seng. Vi starter deltilkobling og alarmen går straks i gang. Vi panikker total, og Mads løber ned i køkkenet, for at finde ud af at vi ikke lige havde lukket vores hoveddør!!!!  Super flot Liv og Mads. Meget voksent! 😉

Så det sidste råd her til slut er, TAG en alarmtest lige HER og husk at luk jeres hoveddør når I går i seng! Også selvom I bor derude hvor kragerne vender! 😉 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.