10 praktiske ferieTIPS

10 FERIETIPS

Mor og jeg kom den anden aften til at snakke om alle de ting vi gør når vi skal på ferie.

Vi har mange forskellige ting, som er meget vigtige for at vi får en god ferie.

Jeg tænkte, at dem skal I have lov til at få glæde af!

De fleste af dem er desværre ikke mine tips, men nogle som jeg har lært fra den bedste, nemlig min mor

1. Pak ALTID rugbrød i din kuffert (Hvis du altså er ligeså vild med rugbrød som vores familie)! Man ved aldrig hvad man kommer frem til, og en rugbrød kan redde ethvert måltid hvis I spørger os!

2. Tag ALDRIG stramt tøj på i flyveren, specielt ikke hvis flyveturen er over 10 timer lang! Jeg foretrækker at rejse i total slasketøj til de lange rejser. (Glem hvad alle de andre tænker, det er dig der vinder når du sidder oppe i flyveren <3)

3. NO MAKEUP! Jeg foretrækker uden sammenligning at rejse uden make up! Jeg kan slet ikke overskue at skulle have mascara på under en flyvning, uha nogle svie øjne jeg ville få 😛 Og jeg foretrækker faktisk os slet ikke at bruge makeup på ferie! Det aller vigtigste for mig er min solfaktor! Og det tip får i lige med her. Drop alle olier og kør´ en god faktor 30 og pas på din hud!

4. Tag ALTID et par varme sokker med i din håndbagage. Der er altid så pokkers fodkoldt i en flyver. Shit mine rejsesokker har reddet mig mange gange!

5. Tag ALTID din egen pude med. Jeg medbringer altid min pude, og det er ikke bare i kufferten, nej jeg har den med under armen. For det første er det meget mere behageligt at sove i flyveren, og når du kommer til dit hotel, så ved man aldrig hvilke puder de har. Ens egen pude sover man bare bedste med uanset….

……. Og nu tænker I nok; Jeg må ligne en sær i en lufthavn og ja. Når familien Hansen kommer så er vi alle i slasketøj, ingen makeup og alle render rundt med en hovedpude under armen. Men igen, vi vinder hvergang vi træder ind i flyveren 😛

6. Husk altid tyggegummi i flyveren, så slipper man for ondt i ørene. Det trick kender de fleste heldigvis!

7. Når du kommer til feriedestinationen så lej ALTID en scooter/cykel fremfor en bil. Du oplever meget mere på en scooter/cykel hvis du spørger os..

8. Skru aldrig for meget op for din aircondition! Det er bedre at sove lidt for varmt end lidt for koldt, ellers ender du med at få dig en slem forkølelse!

9. Planlæg intet, og oplev mere. Se hvad der kommer til jer og hvad I har lyst til lige nu og her.

10. SIG MERE JA END NEJ! Det har min lillebror lært mig! Du får mange flere minder ved at bruge denne metode !! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.